Vizitator Marian Racovita Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Sal cum e cu instalația la Ford merge ai făcut-o exact asa am si eu si as dori sai fac ceva de genul Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Îți poți da seama că nu-ți va răspunde prea curând, dacă de 7 ani nu a mai dat pe aici.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 A mai fost o tentativa de resuscitare a subiectului acum 4 ani,tot in perioada de toamna...se vede treaba ca daca se simte miros de iarna,incep sa se agite,dar n-ar fi facut-o nici unul vara,la umbra,cu o bere langa.Vor acum pe frig si ploaie sa faca modificari,cand si catelul parca-ti vine sa-l bagi la dos din cauza vremii. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Sal cum e cu instalația la Ford merge ai făcut-o exact asa am si eu si as dori sai fac ceva de genul Salut.Cauta o instalatie de FIAT DUCATO (1993 -1998) TDI.la dezmembrari cu bujie,releu si instalatia de motorina,un electrician bun si ai rezolvat problema,nu cred ca nu gasesti la dezmembrari o vechitura de DUCATO principiul de functionare identic ca si la FORD.Bafta,si da-i bataie ca vine frigul.... A mai fost o tentativa de resuscitare a subiectului acum 4 ani,tot in perioada de toamna...se vede treaba ca daca se simte miros de iarna,incep sa se agite,dar n-ar fi facut-o nici unul vara,la umbra,cu o bere langa.Vor acum pe frig si ploaie sa faca modificari,cand si catelul parca-ti vine sa-l bagi la dos din cauza vremii. Perfect adevarat :aplauze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum