Audio Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Neata ! Cum imi dau seama ce capacitate are un condensator semireglabil romanesc din acelea "gri deschis" mici pe care singurul lucru notat cu portocaliu sau rosu este o cifra sau un numar un slash "/" si iarasi o cifra sau un numar ! de exemplu cum imi dau sema ce condensator are capacitatea variabila intr-e 3...30 pF daca nu am cu ce-l masura ? !Multumesc ! Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Posteaza o poza cu respectivul condensator, sa se vada si scrisul. Care sint cifrele sau numerele alea scrise pe corpul sau? Link spre comentariu
Relav Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Intradevar cei romanesti erau notati cu linie inclinata : 3/12 ; 6/26 si 10/40 . prima cifra indica valoarea minima si a 2-a valoarea maxima. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Subscriu la Relav. Link spre comentariu
Audio Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Subscriu la Relav.Aveti dreptate , m-am lamurit acum cum sta treaba !Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum