Vizitator mihai7645 Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Salut! Dupa cum am scris si in titlu, doresc sa leg un display grafic LCD la mai multi senzori de temperatura, un accelerometru si poate alte lucruri ce le pot pune intr-o masina. La display ma gandeam la acesta, pentru ca spatiul nu imi permite ceva mai mare si modelul asta mi se potriveste la fix, desi textul as fi vrut sa fie rosu si fundalul negru. Senzorii am vazut ca se gasesc pe acel site mai de toate felurile si poate gasesc si prin bucuresti, dar inca nu am cautat. Rolul principal al display-ului ar fi pe post de ceas digital, dar de la un buton ce-l voi monta sub el, as sa pot schimba ce arata. Se poate face? Stiu ca este destul de complicat, dar nu mi-e frica de complexitatea dispozitivului. Link spre comentariu
script22 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 ce ne arati tu acolo este doar LCD ul cu interfata pe 8 biti deci mai ai nevoie de microprocesor pentru comanda + senzori + soft daca chiar vrei uite aici ceva interesant http://code.google.com/p/xarias/ Link spre comentariu
Vizitator mihai7645 Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 banuiam ca mai imi trebuie multe pe langa display si asta incerc sa aflu...ce mai trebuie sa iau si cum sa le leg.am sa studiez ce mi-ai aratat, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum