Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator in carcasa veche

Vizitator alex77

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TITI

17

• Vale

3

• Adi Florin

2

• one

1

Top autori în acest subiect

Vizitator alex77

vezi pinul 1 si pinul 18 acolo sunt int ei acolo ar trebui decuplati cond C5 si C6

Ca si curiozitate .... Ce trebuie facut cu pinii astia ??? .... ca sa-i spun celui care va dori sa verifice ce-i cu ea (asta presupunand ca va dori cineva) .... si in alta ordine de idei de ce 2x45 daca ea are 2x25w ?
Link spre comentariu
Vizitator alex77

e posibil sa scota numa 2 x25w deoarece o fi alimentata la mai putin decat + -34v curent continuu.Ai putea masura tens pe acel cond asta daca ai avea un multimetru

Am ... o sa ma duc chiar acum sa masor ....
Link spre comentariu
Vizitator alex77

e posibil sa scota numa 2 x25w deoarece o fi alimentata la mai putin decat + -34v curent continuu.Ai putea masura tens pe acel cond asta daca ai avea un multimetru

Am ... o sa ma duc chiar acum sa masor ....
Hmmmm are trei fire ..... care o fi plusul care minusul .....????
Link spre comentariu
Vizitator alex77

dACA NU AI MAI FACUT ASA CEVA MAI BINE LASA PE ALTCINEVA CA E PACAT SA STRICI STATIA SI IO ZIC CA E FAINA DECAT SA DAI BANI PE UNA NOUA CARE NU CRED CA E MAI BUNA :smt018

Arata 42
Link spre comentariu
Vizitator alex77

dACA NU AI MAI FACUT ASA CEVA MAI BINE LASA PE ALTCINEVA CA E PACAT SA STRICI STATIA SI IO ZIC CA E FAINA DECAT SA DAI BANI PE UNA NOUA CARE NU CRED CA E MAI BUNA :smt018

Arata 42
Cu ajutorul lui Surubescu am descoperit ca am doua tensiuni diferite pe condensator ... pe - este 28,5 si pe + este 39V si destul de oscilante .... poate ajuta la ceva
Link spre comentariu

pai eu sunt in Bucuresti, dar abia acum am vazut topicul(nu prea am avut net) dar nu cred ca te pot ajuta prea tare momentan, pentru ca nu prea am timp...in alta ordine de idei, avand in vedere ca integratul tau ar trebui sa se alimenteze cu 2 tensiuni simetrice(egale ca voloare dar cu polaritate inversa), diferenta pe care ai masurat-o tu este foarte mare si, in acelasi timp foarte grava, pentru ca neavand cond. de decuplare pe iesire, diferenta de tensiune(cca 10V curent continuu) se disipa pe bobinele difuzoarelor.este posibil(daca tu ai masurat fara semnal - adica fara "sa cante") ca diferenta sa nu fie atat de grava in timpul functionarii propriu-zise dar oricum eu zic ca acel condensator este terminat si trebuie inlocuit, el fiind probabil sursa brumului de la oprireoricum, teoretic, buba ar trebui sa fie din condensatoare, potentiometrlele lipsind. Conform cunostiintelor mele componentele semiconductoare au durata de viata foarte mare(cel putin 100 de ani) in comparatie cu condensatoarele, cel putin, pentru care 15 ani este mult...PS. Daca ai facut masuratoarea "pe muzica" nu mai este chiar asa relevanta

Link spre comentariu
Vizitator alex77

Foarte ciudat. Cand citesti forumul zici ca este o abundenta de super meseriasi. Daca ceri un ajutor concret .... ups .... dispar toti sau ... au proiecte f. importante sau sunt ocupati sau, sau ... . De unde concluzia ca ori majoritatea de pe aici chiar sunt super meseriasi si au proiecte garla. Ori cunostintele sunt modeste si se limiteaza la fizica de liceu + cateva notiuni suplimentare superficiale. Probabil ca lipirea artistica a complonentelor unui kit cumparat din comert este suprema victorie ......Imi cer scuze anticipat daca cineva se simpte ofensat dar ma simt extrem de frustrat ..... Nu este valabil doar pentru acest forum, deoarece am ridicat aceasta problema si prin alte parti, dar se pare ca nu mai exista meseriasi pe nicaieri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări