yo7but Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Buna seara,Am o aplicatie cu AT89C52 precum si fisierul "HEX".Din pacate nu am gasit AT89C52 ci numai AT89S52. Nu ma pricep in a scrie programe, pentru programare folosesc programul Prog-Studio de la Batronix si programatorul "mc II". Am incercat sa programez acel AT89S52 dar imi da eroare la verificare, adica il programeaza dar aiurea in schimb am scris programul intr-un AT89C55 si a fost totul OK. Intrebarea mea este daca se poate folosi AT89S52 si daca da, ce trebuie modificat ca sa-l pot programa.Cu multumiri. Link spre comentariu
mitescu Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Il poti utiliza fara grijaS52 este o versiune "imbunatatita" a lui C52. Programarea se poate face ISP. In modul paralel pinii utilizati sunt putin diferiti. Poti utiliza programarea ISP cu un programator admis de AVRStudio (care admite si 89S52) Link spre comentariu
yo7but Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Multumesc dar vreau sa folosesc Prog-Studio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum