nixforever Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Buna seara tururor,Am dat azi peste un servomotor DC produs in romania si spre stupoarea mea nu am gasit nici o referinta despre el pe net...Motorul are inscris pe el sigla IHEP, model SM-100 CDC 44672898. Daca stie cineva cate ceva despre motorul asta (caracteristici) va rog sa postatiMultumesc Link spre comentariu
nixforever Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Am mai aflat niste date, este facut de ANA IMEP pitesti, si a fost facut pentru un client, nu mai au nici o documentatie la el.... Link spre comentariu
boederyakumo Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Am mai aflat niste date, este facut de ANA IMEP pitesti, si a fost facut pentru un client, nu mai au nici o documentatie la el....Pai daca nu mai stiu ei de el !, slabe sanse. Link spre comentariu
nixforever Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 ma pot apuca sa il desfac sa aflu curentul maxim din grosimea infasurarii.... dar ceilalti parametri cu greu o sa reusesc sa ii determin Link spre comentariu
boederyakumo Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Incepem cu determinarea grosimii firului, dupa care U=IxR si asa mai departe, determinarea momentului N/m intrebam pe altii ce formula ne trebuie. Link spre comentariu
nixforever Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 are 5.2 ohmi, l-am testat pe o sursa de la o imprimanta de 13.4V 1A si avea 6-700 rpm, dupa care s-a dus sursa :DMomentan nu am niste tubulare de 7-8 ca sa il pot deschide dar fac eu rost pe weekend. din fantele pe care le are se poate vedea colectorul si o parte din bobinaj si pare sa aiba fir de 0.5-0.7 mm, o sa aflu exact cand il desfac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum