BF37 Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Salut !Am o problema, delicata, cu un DVD auto ( AEG cs dvd 370 bt ) , la care a disparut imaginea de pe ecran . A iesit un firicel de fum din fata , iar eu banuiesc ca s-a dus IC-ul incadrat cu rosu in poza ( care banuiesc ca se ocupa de imagine ).Nu am gasit nimic pe net despre el ( "T112" ) , deci mi-ar fi de folos orice informatie : Datasheet sau manualul de service pt acest model de DVD.Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 daca ai observat ca a fumegat, cauta si crapatura pe unde a fumegat ,astfel gasesti componenta/tele defecte sau refaci lantul intamplarilor. Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Din pacate nu este afumat doar miroase a ars. Am masurat diodele din jurul lui si toate sunt in regula. Nu am schema la el deci nu stiu cum sa il masor. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 incearca sa luminezi cu ceva display-ul. poate nu ai backlight. Link spre comentariu
BF37 Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Doar backlight este si lipseste imaginea...Nu stie nimeni nimic despre acest integrat , sau manualul de servive pentru acest model de DVD ( chinezesc ) ? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Vezi daca se potriveste schema de la modelul CS DVD 360 http://elektrotanya.com/aeg_cs-dvd-360_ ... nload.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum