vasy_gsm Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 Daca te baneaza careva din forumul respectiv,si-ti ia dreptul de a mai intra pe forum,cum poti intra iarasi macar sa privesti numai. Este vorba de recunoasterea IP-ului,se poate schimba? Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 sunt ceva proxuri de pe care poti intra.Atunci forumul te vede ca si cum ai avea alt ip. Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Octombrie 8, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2005 spune macar unul te rog :partyman: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 http://www.google.ro/search?q=free+proxy+list :axe: Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Octombrie 8, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2005 Problema este ca nu mai pot intra pe pagina lor nici cu Zapp-ul,si nici de la lucru cu Astral cablu:ce mi-au facut astia,si nici de pe calculatorul lui shefu,sunt legat impreuna cu seful meu la acelasi provider ,acelasi lucru spune,ca sunt banat. Se poate schimba IP-ul daca este facut contract cu astralul? Ne-a dat un iP care nu se mai poate schimba cand vreau eu sa zic asa? Ce sa fac? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 Sterge toate cookiele din calculatorul tau care au legatura cu acel site. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum