Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CD Player Blaupunkt High CD (alfa romeo) + Cd Changer Alpine

DiCK

Postări Recomandate

Salutare,

Datorita faptului ca CD playerul (BLAUPUNT HIGH CD echipare Alfa Romeo) din masina s a bulit, sare discul intruna, m am gandit sa iau masuri... dar cum e criza am gasit o posibila solutie de moment (criza :d ).

Am prin casa fara sa il folosec, de mai mult timp, un cd changer Alpine CHA-S604 Ai-NET.

Acum, intrebarea mea pentru cei mai mult priceputi ca mine: acestea doua sunt compatibile?

Adica la prima vedere nu sunt (nu au mufele la fel), dar ma gandesc ca poate se poate cumpara sau improviza un adaptor (interfata) intre acestea doua.

Cum m am gandit sa conectez eu:

AF-R -> pinul 4

AF-GND -> pinul 5

AF-L -> pinul 6

GND -> pinul 8

UB+ -> pinul 7

Rem -> pinul 1

DATA-OUT -> pinul 3

DATA-IN -> pinul 2

Pe ultimele doua nu sunt sigur. Deasta vreau sa va intreb daca le pot conecta asa sau altfel, sau exista o diferenta intre protocolul de comunicare si nu vor functiona oricum le as conecta???

Atasez un pinout al CD palyerului de pe masina, si al CD Changerului

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DiCK

2

• djdansmart

1

Top autori în acest subiect

Am mai cautat pe net dar nu am gasit un manual de utilizare al acestui cd changer. Am gasit alte manuale ale unor modele mai noi care langa butonul de eject au un switch marcat cu 1 si 2 care comuta intre protocoalele de comunicare Ai-NET si Mini-BUS (M-BUS). Pe CD Changerul meu este un switch marcat Ai si Std. Banuiesc ca pozitia Ai este pentru Ai-NET, dar nu stiu ce protocol este pe pozitia Std. (Stand ALone?????) Ma intreb daca pe pozitia Std. care nu este Ai-NET (de asta sunt convins ca nu mere) poate sa functioneze???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări