cristi_dolce_2009 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 caut de ceva vreme renumita hartie cretata , vrea sa o folosesc pentru imprimarea cablajelor.am gasit pe internet Hartie foto coli 10/15 inkjet glossy lucioasa rezistenta la apa 180g/mp...este buna pentru imprimarea cablajelor? multumesc anticipat. Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 rezistenta la apaDaca este rezistenta la apa, are probabil plastic pe ea, eu am patit cu hartie foto de inkjet, care avea o fata cu plastic(nu era vizibil) si s-a lipit pe talpa fierului, in plus, daca nu se moaie in apa, n-o puteti detasa de pe placa. Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 deci nu este buna hartia ce am gasit eu? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Foloseste hartie din reviste lucioasa si chiar mai subtire. Nu mai da banii pe nu stiu ce hartie foto ca nu e cu nimic mai buna. Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 deci merge cu hartie din reviste!!!printez pe ia,insa nu se imprima pe cablaj ce mai se afla pe foaia respectiva(scrisuri,poze,etc). Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 nu se imprima pe cablaj ce mai se afla pe foaia respectiva(scrisuri,poze,etc).Nu, intai faceti o printare pe hartie de scris, taiati o bucata de hartie lucioasa(eu folosesc coperti de Integrame) si o lipiti cu scotch peste desenul deja printat, dupa aceia o reintroduceti hartia la printat si obtineti imaginea pe bucata de hartie luciosa lipita, cu aceasta realizati transferul termic de toner. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Eu folosesc hartie de la reviste normale. Taiata cu o rigla si un cutter e pur si simplu un A4 mai ingust. Se aseaza frumos in imprimanta laser si se printeaza direct.Teoretic nu ar trebui sa iasa(mie practic nu mi-a iesit niciodata) scrisul de pe ea pentru ca imprimarea revistelor se face cu cerneala peste care se pune ceara aia lucioasa sau ce e pe foaie... Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 am incercat si nu mi-a iesit bine!sa imprimat ceva dar foarte slab nu atat incat sa o pot coroda>>>eu folosesc o imprimanta tip mai vechi epson lx800si foloseste toner (cred ca da)trebuie alta imprimanta?cablajul trebuie jmilgheruit inaintede imprimare?cat timp sa presez cu fierul de calcat?multumesc anticipat Link spre comentariu
mosfet Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Si pe mine m-ar interesa unde gasesc hartie cretata. Hartia de revista nu e o optiune, pt ca merg la un centru de printat si nu ma pot duce acolo cu hartii rupte din reviste Am mai folosit hartie lucioasa/cartonata, e ok, dar ar merge ceva mai ieftin si poate si cu rezultate mai bune. Bucurestiul e plin de librarii ale Companiei de librarii Bucuresti, astia nu au decat hartia asta lucioasa/cartonata la vreo 1,1 lei parca. Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 deci merge sau nu cu hartia din reviste? Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 epson lx800si foloseste toner (cred ca da) Cred ca nu, din ce am vazut pe internet, are car si cred ca este cu cerneala(inkjet). trebuie alta imprimanta? Eu cred ca da, una laserjet care tipareste cu toner, nu cu cerneala. cablajul trebuie jmilgheruit inainte de imprimare? Eu nu utilizez smirgel, doar acetona si Tix. cat timp sa presez cu fierul de calcat? cca.3-5 minute, se determina experimental. Aveti mai jos in link in care este prezentat procedeul si chiar un filmulet(in partea de jos a paginii), foarte clar, doar ca in film nu foloseste fierul de calcat, ci o presa termica. http://thomaspfeifer.net/direct_toner_pcb.htm Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 multumesc foarte mult pentru ajutor...o sa incerca sa actionez conform ce am vazut in video tutorial o sa revin si o sa va zis ce am rezolvat Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 alcolu izopropilic este bun in loc de acetona? Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Este bun si el, dar atunci trebuie curatat si mecanic inainte, cu o periuta de unghii si praf de curatat abraziv, Tix, ATA si care mai sunt acum. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Mie mi se pare ca se curata foarte bine cu ceva prafuri de curatat prin casa, gen bref(sau poate tix) si burete de vase cu parte abraziva. Se duce orice urma de grasime iar procedura e ieftina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum