RobyToby Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Am intalnit o problema fara precedent .Pe un hard disk am instalat Windows XP Profesional cu toate cele(drivere ,antivirus,firewall).Am formatat hard disk-ul si am instalat Ubuntu Alternative 10.10 cu optiunea de criptare a datelor . Dupa o luna am facut un Live-CD cu Ubuntu care era instalat in calculator. Pentru ca nu am putut sa instalez driverele de telefon, imprimanta si camera web m-am hotarat sa instalez si Windows ,sa fac un dual boot .Trebuie sa va spun ca am ramas foarte surprins cand am vazut ca ca nu pot sa instalez Windows-ul.Am incercat cu un Live-cd Linux Kiwi dar nici acesta nu a mers ,nu recunoastea decat CD-DVD Ubuntu.Dupa ce am reusit sa formatez hardul din Live-CD Ubuntu cu GParted am formatat partitiile in NTFS si am instalat Windows fara Ubuntu .Cand am vrut sa instalez driverele nu a mers nici un cd . Intru in Device Manager si constat ca acestea sunt deja instalate ,dar in PROGRAM FILES nu apar si nici in ADD/REMOVE PROGRAMS .Cum remediez aceasta problema? Link spre comentariu
harman37arun Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Formateaza hardul pe alt calculator cu partition magic....si daca ai pe acel calc optiunea Lov Level Format ar fi bine sa optezi pt ea ...daca nu e buna si o formatare normala dar totala a HDD. Link spre comentariu
RobyToby Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Asa am sa fac , pentru ca am incercat diverse varianta pe calculatorul asta si nu a mers.Cred ca ramas criptat.Multumesc pentru ajutor . Link spre comentariu
RobyToby Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Nu merge , am formatat pe alte doua calculatoare hard disk-ul si nu s-a schimbat nimic.Cand instalez Windows instaleaza si driverele ,nu stiu cum dar asa se intampla .Cand am instalat Ubuntu cu criptare am pus o cheie alfanumerica in caz ca se fura calculatorul sa nu vada nimeni ce este pe hard disk .Dupa aceea am facut un Live-CD cu Ubuntu instalat pe hard disk .Aceasta problema a aparut din cauza criptarii sau de la Live-CD ?La cd-urile cu drivere nu pleaca autorun-ul si driverele apar ca instalate doar in Device Manager .Cum remediez problema ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum