Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare duse de Unitra ...

Vizitator alex77

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

Mai, eu am schimbat intr-o gramada de boxe Unitra de alea cu PAudio E12 si merg si clar si tare.Ce sa mai lungim vorba cu parametrii si alte grozavii, se aude bine si cred ca asta este esential.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

7

• bogdan69

3

• Sharky

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator alex77

Mai, eu am schimbat intr-o gramada de boxe Unitra de alea cu PAudio E12 si merg si clar si tare.Ce sa mai lungim vorba cu parametrii si alte grozavii, se aude bine si cred ca asta este esential.

Am retinut. Multumesc mult inca o data. Si, daca se poate, un sfat si pt. difuzoarele de medii (si chiar pt. cele de inalte daca este cazul - desi saracele functioneaza bine).
Link spre comentariu
Vizitator alex77

asa ... am retinut informatiile de care am nevoiema mai intereseaza si lungimea porturilor de bass-reflex, adica cat de lung e tubul acela din plastic :smt006

Nu este de cat un singur tub de plastic. Acela in care se "infige" difuzorul de medii. Si dimensiunile sunt cele pe care le-am dat : 18 cm diametru si 18 cm adancime.
Link spre comentariu
Vizitator alex77

nu mai conteaza ...... daca vasile a zis merg bine PAudio E12 pai atunci asa este :yawinkle: Vasile stie de ce :supz:

Asa aveam de gand sa si fac .... dar nu puteam sa nu-ti raspund atata vreme cat te-ai oferit sa ma ajuti ..... Nu se facea ..... Oricum, sper sa-mi dea un sfat si cu difuzoarele de medii ..... :yawinkle:
Link spre comentariu

nu mai conteaza ...... daca vasile a zis merg bine PAudio E12 pai atunci asa este :yawinkle: Vasile stie de ce :supz:

eu zic ca tot mai bine simulezi.Din moment ce ai schimbt diful de ce sa nu schimbi si tuburile? (daca stii cu adevarat ce faci)Volumul cutiei il stii asa ca poti afla care ar fi f. de acordare cea mai buna in functie de ce iti trebuie tie.
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

trebuie sa stii sa simulezi si sa interpretezi ce zice programul de simulare, pun pariu ca daca simulati 10 dintre voi o anumita boxa la sfarsit fiecare aveti alte rezultate si alte pareri :smt031

Link spre comentariu
Vizitator alex77

eu zic ca tot mai bine simulezi.

Din moment ce ai schimbt diful de ce sa nu schimbi si tuburile? (daca stii cu adevarat ce faci)

Volumul cutiei il stii asa ca poti afla care ar fi f. de acordare cea mai buna in functie de ce iti trebuie tie.

Este jenant sa recunosc dar este de preferat. Nu ma pricep la asa ceva. "Tuburi" "acordare" .... Ce tuburi? Ce acordare? De ce sa le schimb? Vezi .... asta este motivul pt. care am cerut un sfat concret .... ce difuzoare, de cat si cum ..... Excluzand o lipitura cu letconul (pe care sa zicem cu indulgenta ca o fac bine) la restul sunt inafara subiectului. Se pare ca toata lumea are incredere in "Vasile" deci trebuie sa am si eu. In plus, nu am refuzat ajutorul pt. un calcul si o interpretare. In plus am dat toate datele posibile ... daca poate cineva sa-mi de-a un sfat care sa-mi transforme boxele in niste super boxe ..... nu ma supar .... ca tot dau banii pe difuzoare .... deja am aruncat 1.800.000 pe niste membrane care au stricat boxele de tot .... totul este sa nu iasa la sfarsit niste pocnitori (cum au ajuns saracele acum).....
Link spre comentariu
Vizitator alex77

trebuie sa stii sa simulezi si sa interpretezi ce zice programul de simulare, pun pariu ca daca simulati 10 dintre voi o anumita boxa la sfarsit fiecare aveti alte rezultate si alte pareri :smt031

Corect ..... si .... pls. ..... daca se poate .... un sfat si pt. difuzoarele de medii si inalte (daca este cazul la inalte).
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Eu am zis ca merg si nu trebuie sa faci nimic altceva pentru ca am schimbat difuzoare la unitra si mergeau foarte bine cu noile difuzoare. Dar daca tu vrei sa simulezi/calculezi este alta treaba, eu doar ti-am sugerat ce este bun si fara batai de cap.

Link spre comentariu
Vizitator alex77

medii si inalte nu stiu ce sa-ti recomand, cauta pe la SAL ceva ce incape pe acolo....

Ok. Atunci o sa caut unele care par acceptabile si care au dimensiunile corecte.Multumesc pentru tot. Toate cele bune
Link spre comentariu
Vizitator alex77

Ok. Cu boxele am lamurit-o. Am vazut ca esti foarte pasionat si te regasesc pe multiple teme de discutii. Am o rugaminte ...... Recomanda-mi la cine sa ma duc pt un upgrate. Am vazut ca pe aici sunt tot felul de recomandari pt. kituri si as vrea sa cumpar unul (apropo poate imi recomanzi si cine are kituri mai bune) si sa-l "introduc" in vechea mea statie. Sistemul audio este generatie 1985-1990. Prea vechi chiar daca german. In plus, din pacate, statia a inceput sa fasaie si sa dea semne de oboseala. Pt. ca nu sunt un impatimit al muzicii nu as vrea sa schimb toata linia si nici sa cumpar o statie care sa nu se potriveasca ca si dimensiuni. Stiu ca este un pic offtopic dar am postat si pe "amplificatoare" dar desi a fost vizitat de 60 de insi .... nu a venit nimeni cu solutii.... Multumesc anticipat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări