Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare duse de Unitra ...

Vizitator alex77

Postări Recomandate

Vizitator alex77

Am niste boxe Unitra de 140W. Din pacate membrana de cauciuc (de pe margine) sa uscat. Dupa un drum la un "meserias" pentru a inlocui aceste garnituri am constatat un bazait enervant ..... Asa ca am renuntat la ideea de recuperare si, de cat sa arunc cu banii pe reparatii, mai bine cumpar difuzoare noi de bass si medi. Poate cineva sa-mi recomande ce difuzoare sa folosesc pentru a fi compatibile cu incintele mele? Nu ma intereseaza puterea lor finala (poate fi mai mare sau mai mica). Si la o adica schimb si difuzoarele de inalte (desi saracele sunt ok).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

7

• bogdan69

3

• Sharky

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator alex77

Sunt alea cu difuzoare de 30Cm ? Daca sunt alea poti pune E12 de la PAudio care se potrivesc perfect acolo si o sa se auda chiar mai bine decat alea originale.

Da. Sunt cele de 30cm diametru, 60w si 6 ohm. Indraznesc sa mai pun doua intrebari. 1. Un sfat (intrebare) si pt difuzoarele de medii. 2. Nu sunt mai bune cele de la selenium 12PW3-SLF ?
Link spre comentariu

Cauta-l pe NeXuS 3(Bistrita), el are PAudio, sau DJ DNA(Turnu Severin)sau Vasile(Bucuresti). Ma pui sa scriu asa mult pt ca nu ti-ai pus locatia. Asa stiam exact cine e mai aproape de tine :axe:

Link spre comentariu
Vizitator alex77

Cauta-l pe NeXuS 3(Bistrita), el are PAudio, sau DJ DNA(Turnu Severin)sau Vasile(Bucuresti). Ma pui sa scriu asa mult pt ca nu ti-ai pus locatia. Asa stiam exact cine e mai aproape de tine :axe:

Bucuresti ... Dar unde se pune locatia?
Link spre comentariu

scuze pt offtopicu` de mai sus

sa revenim la oile noaste .......

alex77 care sunt dimensiunile cutiei ??? interne/externe, ce bass-reflex au ?? ca sa facem o mica simulare cu ambele difuzoare sa vedem cam ce va iesi acolo la tine :yawinkle: :smt006

si acu iar un offtopic ..... imi plac la maxim emoticoanele astea noi :smt003 :smt039

Link spre comentariu
Vizitator alex77

este bun si Selenium, parca Selenium se va auzi mai tare nitel

Atunci sa zicem ca raman la astea ca sunt doar cu 10 euro mai sus .... Dar pt. medii? Cu ce sa le schimb?
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

ramai dar de unde le cumperi ca nu sunt in RO :tonqe: Pentru medii poti pune ceva de la SAL pentru ca sunt ieftine si cred ca o sa faca fata.SAL poti cumpara de la DOCTOR VIDEO

Link spre comentariu
Vizitator alex77

scuze pt offtopicu` de mai sus

sa revenim la oile noaste .......

alex77 care sunt dimensiunile cutiei ??? interne/externe, ce bass-reflex au ?? ca sa facem o mica simulare cu ambele difuzoare sa vedem cam ce va iesi acolo la tine :yawinkle: :smt006

si acu iar un offtopic ..... imi plac la maxim emoticoanele astea noi :smt003 :smt039

Ok. Nu ma pricep deloc la audio (si intre noi vine vorba nici ureche prea fina nu am) Dar cam "simt" cand suna rau. Asa ca, dupa ce mi-a "reparat" meseriasul difuzoarele vechi, simt nevoia acuta sa-l omor sau sa-mi iau altele noi. Am ales sa iau altele noi ...... Deci. Boxele sunt modelul Unitra de 140w cu urmatoarele caracteristici: Difuzor de bass - 30 cm cu 6 ohm si 60W (asa scrie pe el); Difuzorul de medii este de 17,5cm si are 80W ; Difuzorul de inalte este la locul lui si nu pot sa-l citesc ca nu stiu cum se scoate; Dimensiunile cutiei : H-71cm, L-40cm, l-29cm (dimensiuni exterioare). Cutia este din pal de 1,8cm, este capitonata pe interior cu o captuseala de 2,5-3 cm. La mijlocul cutiei, frontal, pe lateral, sunt doua (2) gauri pt ..... (d. stie pt. ce) .... de 5 cm in diametru. ....... Cam atat ....... Aaaaa.... difuzorul de medii se introduce intr-o incinta de plastic din interiorul boxei (cam 18cm adancime cu 18 diametru (care si ea este burdusita cu o captuseala). .... Cam atat ..... Aaaaaa si pe panoul frontal am doua comutatoare pt filtre cu 3 pozitii .... este si o diagrama lipita intr-un colt cu o scala in decibeli (pana la 20) si pe axa cealalata nimic ....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări