Vizitator araboiu Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 as dori si eu o schema cu asa ceva dak se poatee pentru activarea amplificatoarelor de putere mare.... Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Dacă vrei 1,4V constant la ieşire nu-ţi trebuie corector, ai vevoie de o baterie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Un astfel de corector de ton este subiectul unei invenţii patentate de unchiul meu prin anii '80. Dă-mi un MP şi o să încerc să-l contactez să văd dacă ştie cum să te îndrume spre a obţine schema.Nu rîdeţi de el, ştie el ce ştie... corectoarele de ton uzuale nu includ şi un etaj de compensare a cîştigului sau pierderii de semnal astfel încît să aibă un nivel mediu constant de semnal. Link spre comentariu
gaby Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Unu nu stie ce vrea unu nu stie ce zice. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Eu am priceput că vrea un compresor de dinamică, dar m-am săturat de ăştia care nu ştiu să se exprime. De aici şi sarcasmul din postul meu precedent. Link spre comentariu
gaby Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 M-am prins si eu ca vrea compresor / limitator dar pentru 1,4V ii trebuie si un preamplificator pe masura, eventual cu etaj in contratimp, daca ii dam o schema crezi ca va fi in stare sa o duca la bun sfarsit ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum