Vizitator catalinstefanos Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 am patit si eu asa de la condensatori. i-am scos si merge montajul perfect de atunci.Dar ai pus la loc masa la pinii cristalului nu? Revin..am scos condensatorii si tot nu merge sa scriu fuse bitii... imi zice mereu "verification failed". nu inteleg ce are! Link spre comentariu
ole Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 am patit si eu asa de la condensatori. i-am scos si merge montajul perfect de atunci.Dar ai pus la loc masa la pinii cristalului nu? Revin..am scos condensatorii si tot nu merge sa scriu fuse bitii... imi zice mereu "verification failed". nu inteleg ce are!Ce masa? Pinii cristalului la pinii XTAL1 si 2 ai uC-ului si atat. Link spre comentariu
Vizitator catalinstefanos Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Intradevar, am scos condensatoarele, am pus fuse bitii...totul merge in regula acum. consider topicul inchis, imi ramane acum sa ma afund in partea de programare a proiectului sa vad cum a definit tipul toate chestiile alea. Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum