Vizitator araboiu Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 deci am 2 difuri jbl pe neodim de 15 inci si mi sau ars am cumparat kitul de membrane si bobine petru ele dar nu am idee cam cum sa fac sa nu le stric si pastea in timpul montarii ca nu am facut nimic (preturi foarte ridicate)va multiumesc Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Posteaza imagini cu acele difuzoare cu membranele aferente binenteles. Link spre comentariu
Vizitator araboiu Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 arata noormal ca orice difuzor doar ca nu are magnet are 2 bobine una mobila pe con si una fixa in locul magnetului cu ce frecventa se centreaza aceste difuzoare __________________macar ai idee ce e aia profil de neodim..... google Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Ori are magnet neodim, ori e cu electromagnet. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 piesele vin neasamblate pt JBLdaca nu te descurci mai bine apeleaza la un service autorizatkiturile neasamblate asa cum se livreaza la EV Dynacord JBL si inca cateva firme sunt mai greu de montat exact pentru a nu lasa la latitudinea oricarei persoane operatiunea de recone. Link spre comentariu
VTP Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 @araboiu,de unde esti???In Bucuresti as putea sa te indrum la cineva! Link spre comentariu
Vizitator araboiu Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 brasov stai linistit k leam trimis la reprezentanta in ploiesti da oricum din cate am vazut nu e complicat deloc mai bine le dau lor 200euro pe montat decat sa le stric si sa dau 400 pe 2 membrane bobinate Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 200euro au costat membranele, bobinele si manopera sau doar 200 euro manopera? Link spre comentariu
Vizitator araboiu Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 200 piesele plus 50 manopera Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum