Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum montez un kit de difuzoare pe neodiz

Vizitator araboiu

Postări Recomandate

Vizitator araboiu

deci am 2 difuri jbl pe neodim de 15 inci si mi sau ars am cumparat kitul de membrane si bobine petru ele dar nu am idee cam cum sa fac sa nu le stric si pastea in timpul montarii ca nu am facut nimic (preturi foarte ridicate)va multiumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• VTP

1

• zal

1

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

Vizitator araboiu

arata noormal ca orice difuzor doar ca nu are magnet are 2 bobine una mobila pe con si una fixa in locul magnetului cu ce frecventa se centreaza aceste difuzoare __________________macar ai idee ce e aia profil de neodim..... google

Link spre comentariu

piesele vin neasamblate pt JBLdaca nu te descurci mai bine apeleaza la un service autorizatkiturile neasamblate asa cum se livreaza la EV Dynacord JBL si inca cateva firme sunt mai greu de montat exact pentru a nu lasa la latitudinea oricarei persoane operatiunea de recone.

Link spre comentariu
Vizitator araboiu

brasov stai linistit k leam trimis la reprezentanta in ploiesti da oricum din cate am vazut nu e complicat deloc mai bine le dau lor 200euro pe montat decat sa le stric si sa dau 400 pe 2 membrane bobinate :aplauze :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări