pustiu22 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Am si eu o mica problema cu legatul unui fir de la o alarma Maat 7500, mai exact cu firul de "+12V Alimentare lumini". Unde se leaga acesta si de ce?Am inteles ca:- +12V este alimentarea de 12v permanent (batt)- Masa..... masa- Acc este +12V de la pozitia contact(butuc contact)- dar nu stiu ce e cu +12V alimentare lumini![attachment=0]7500 schema montaj.jpg[/attachment]Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator mircea2345 Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 se leaga la +12v pentru semnale care sunt negru/rosu Link spre comentariu
rimache Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Vezi ca maat 7500 are si functia "Dome Light" Manualul in engleza este mai generos in explicatii decat cel in lb romana. Link spre comentariu
LARY Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Am montat la vieata mea citeva sute poate mii de maat-uri 7500. Acel fir alb cu rosu (cu iesire pe cele doua fire negru cu rosu) esue alimentarea releului se semnalizare optica din unitatea centrala.Se poate conecta pe pozitiv (+) sau negativ (-), in cazul in care vrei sa conectezi vizualizarea optica pe semnalizarea masini firul alb/rosu se conecteaza la pozitiv (+ plus 12 V).Sunt cazuri in care se conecteaza pe negativ (-), atunci cind masina are calculatoarele de lumini in fata (la motor) si in spate (in porbagaji) se poate comanda direct la blocul de lumini, care de cele mai multe ori necesita comenzi negative. Link spre comentariu
pustiu22 Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Acum am inteles. Va multumesc pentru ajutorul acordat. Link spre comentariu
Vizitator bluebear Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Si care este firul pentru dome light? ca din schema nu reiese nimic de acest gen.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum