Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau sa fac 2 incinte DOAR pentru kick bas!!! help

mihaikorg

Postări Recomandate

adicfr zice ce zice,dar realitatea e ca nu se pot compara fortele intre difuzoare de diametre diferite,cu mese in miscare diferite(alte bobine suspensii etc)bl la rcf este putin mai mare,dar si masa in miscare este cu 40% mai marela fel si cu spl,conteaza presiunea maxima continuua in limita unor distorsiuni minime.Diferente de 1-2db la galagia aia vor fi nesemnificativeMai sunt si alte firme infara de PD si rcf,dar asta ramane sa studiezi tu piata individual.Poate ar trebui sa te gadesti sa mergi si pe ceva verificat si cu un rap. pret-perf . mai bun ca sa nu te trezesti apoi ca nu prea a meritat distractia,mai ales ca reproduci ceva nu tocmai original.Eu personal nu prea agreez 'clonarea' dupa diferite proiecte(chiar si de firma) cu alte difuri sau cu modificari din ochi(se ia o cutie si se doteaza cu ce se gaseste ,mai apropiatsau nu de componetele originale).Cazurile de reusita sunt de obicei f rare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaikorg

13

• CBI

4

• hpavictor

3

• Dj_david

3

Top autori în acest subiect

ala din poza nu e hd15 din cate stiu eu. Hd 15 e o cutie cu ultima parte a hornului rotunjita.Daca vrei doar kick nu stiu cum o sa se descurce rcf-ul, care dupa ce parametri are e facut pt bas jos. Insa doar o proba te va putea lamuri complet.Crossoverul care ai spus ca il ai este ok, credeam ca ai de gand sa il folosesti pe direct.

Link spre comentariu

Vezi care tot Leco 4 buc Outline, care sunt 90% HD15, echipate cu Kappa15LF. mergi la el si asculta, poate iti faci o idee despre HD15 sau poti veni la mine ( detin 4 buc HD15, echipate tot cu kappa 15lf)

Link spre comentariu

acesta este proiectul la HD15

http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... =92&t=9661

nu face experimente cu ochii inchisi

foloseste Hornresp pentru a simula comportamentul unui difuzor dat in acel horn

LECO are acele boxe outline de la mine

ca si comportament si design interior sunt aproape identice cu un Hd15

Poza postata in acest topic pe pagina precedenta se numeste SB15

am o astfel de incinta de teste de vandut la un pret foarte bun daca esti interesat ma poti contacta pe privat.

un difuzor testat cu rezultate foarte bune in acel proiect a fost P-audio SN15MB /4 ohmi

este vorba despre primul model de SN , cel de "doar" 300W RMS

Link spre comentariu

acesta este proiectul la HD15http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... =92&t=9661nu face experimente cu ochii inchisifoloseste Hornresp pentru a simula comportamentul unui difuzor dat in acel hornLECO are acele boxe outline de la mineca si comportament si design interior sunt aproape identice cu un Hd15Poza postata in acest topic pe pagina precedenta se numeste SB15 am o astfel de incinta de teste de vandut la un pret foarte bun daca esti interesat ma poti contacta pe privat.un difuzor testat cu rezultate foarte bune in acel proiect a fost P-audio SN15MB /4 ohmieste vorba despre primul model de SN , cel de "doar" 300W RMS

Eu i-am dat o idee sa vina sau sa mearga sa asculte cum suna un HD15, nu am facut nici o referire la vreun difuzor anume, am specificat ce contin incintele pe care le detinem eu si Leco.daca ii va place cum suna, poate pune orice difuzor in incinta respectiva
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări