cosmos Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Buna seara! Am o masina de spalat indesit w 84tx,si vreau codurile de eroare si manualul va rog fff mult daca se poate ,am cautat dar nu le gasesc .Defectul se manifesta in felul urmator . dupa programul de prespalare nu mai ia apa si se aprind ambele leduri si nimic mai departe. Link spre comentariu
SASSU Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Poftim o schema electrica Link spre comentariu
cosmos Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Schema o detin si eu ,codurile de erori ar fi binevenite, maine seara sper sa o rezolv, pentruca am observat o chestie,merge numai cand vrea ea , cred ca este un contact imperfect, sper, daca nu am sa iau programatorul la periat. Multumesc pentru schema . Aici puteti gasi nenumarate scheme de masini de spalat http://elektrotanya.com/ Link spre comentariu
cosmos Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 contact imperfect la electrovalva Link spre comentariu
Vizitator cerion70 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Buna seara!Am nevoie de carbuni(perii colectoare) pt modelul W84TXRXBG echipat cu motorul din imaginea atasata . Am cautat pe net dar nu am gasit. Poate ma puteti ajuta cu un sfat.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator cerion70 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Asa arata carbunii. Link spre comentariu
cosmos Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 atasez cateva poze cu perii colectoare de la indesit + motor, alege modelul periiloratasez si dimensiunile periilor +pret fara transport Link spre comentariu
Vizitator cerion70 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Am studiat schema si cred ca cei cu cod 366905 s-ar potrivi la dimensiuni si carcasa, mai putin cu rotirea, acolo nu stiu daca este spre stinga sau spre dreapta.Cum procedam? Link spre comentariu
cosmos Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 aveti 1 mesaj privat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum