Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alinierea afi a radioreceptoarelor

ZAMFIR RAZVAN

Postări Recomandate

Ma indoiesc ca va fi asa de simplu. Principial va functiona dar practic va trebui sa faci multe modificari pt o functionare corecta si apoi nici nu va mai fi original.

Aparatura asa de veche nu se merita reconditionata "cu orice pret". Daca vrei un receptor radio repari/folosesti unul mai modern iar unul asa de vechi il repari/reconditionezi cit mai aproape de original pt a-si pastra valoarea de colectie pt ca doar pt asa ceva se merita reconditionat. 

Altfel pui un receptor modern in acea cutie si gata ai un aparat de radio. Tranzistoarele originale inca se mai pot gasi. Eu am AC-uri 180, 181, 187 si 188 destule si pot da la cine face reconditionari si citeva EFT-uri de audio frecventa (EFT353 de ex si posibil 323 ince citeva) dar cantitati mici (citeva buc doar). 

Link spre comentariu
Acum 18 ore, Simion Irinel a spus:

Dar aceasta schema este buna pentru urmarirea semnalului de RF,si cu ce pot inlocui tranzistoarele rf. eft 319 respectiv eft317 pentru ca nu detin asa ceva?http://tehnium.org/wp-content/uploads/2013/03/Generatoare-si-urmaritor-de-semnal-2.jpg

Eu aici la acest montaj vreau sa inlocuiesc EFT-urile cu unele din seria BF,nu la vreun radio anume.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Kuki a spus:

Cred ca "se merita" citit topicul, inclusiv cine ce posteza inainte de a da raspunsuri..

Cred ca trebuie citit schema

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări