lalihifi Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Sal! Are careva idee in ceea ce priveste acest defect ? Sunt interferente pe ecran la un Samsung LE37B651T3P. Astept sugestii rapid va rog (stiu ca pare stupid nu am inca tv-ul) Link spre comentariu
adi sony Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Posibil display-ul Link spre comentariu
lalihifi Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Am intrebat ca nu prea pare panelul.Mai degraba lvds-ul sau chiar pe mainboard ---este pe 100hz. Link spre comentariu
PETRE66 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 trimite o poza si cu interior-ul . Lvds ....Point*FPC : Flat Pin Connector ..... Link spre comentariu
ionutzt90 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Sunteti sigur ca nu este de la placa video? Link spre comentariu
adi sony Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Trebuie vizualizate semnalele de pe lvds inainte de a da un verdict ,daca nu esti de meserie ,te sfatui sa apelezi la un service autorizat. Link spre comentariu
lalihifi Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Va multumesc la toti pentru raspunsuriSe pare ca tv-ul nu va ajunge la mine asa ca o sa consider acest topic INCHISDesigur daca se doreste continuarea discutiei cu idei nu-i problema invatam cu totii ceva :-) Link spre comentariu
Vizitator Burca Gabriel Postat Mai 14, 2015 Partajează Postat Mai 14, 2015 sal... cine stie de unde pot sa dau comanda de flat connector display for opel astra g ......asi vrea sa fie saitul din Romania ......va multumesc frumos! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 14, 2015 Partajează Postat Mai 14, 2015 Sal! Are careva idee in ceea ce priveste acest defect ? Sunt interferente pe ecran la un Samsung LE37B651T3P. Astept sugestii rapid va rog (stiu ca pare stupid nu am inca tv-ul) Indiferent de sursa de semnal (tuner,AV,etc) face la fel?!?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum