Vizitator geo93 Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 am un contor electronic enerlux p ,azi mi l-au montat si nu imi arata kw,imi arata 00000000000 si 8888888888888 de ce????unde e problema,stie cineva,ma poate ajuta?nu stiu ce sa fac imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie,va rog sa imi mutati topicul daca am gresit Robeert: modificare topic. Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Posteaza dupa circa po ora timp in care ai avut un televizor aprins+un bec sa vedem daca apare 0000001. Link spre comentariu
Vizitator geo93 Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Posteaza dupa circa po ora timp in care ai avut un televizor aprins+un bec sa vedem daca apare 0000001.a inregistrat pana la 00000008,iar de atunci doar pulseza 000000 si 88888888 si imi arata mai sus:"->+P" Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Maine dimineata te duci la Electrica si le explici,cred ca ala nu mai inregistreaza,e bine acum inainte sa treaca 30 de zile si sa-ti puna din buzunar cati KW/ora vor ei.Schimbarea e acelui contor e gratis atata timp cat tu nu ai intervenit fizic la defectiunea lui. Link spre comentariu
Vizitator geo93 Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Maine dimineata te duci la Electrica si le explici,cred ca ala nu mai inregistreaza,e bine acum inainte sa treaca 30 de zile si sa-ti puna din buzunar cati KW/ora vor ei.Schimbarea e acelui contor e gratis atata timp cat tu nu ai intervenit fizic la defectiunea lui.nu ma pricep la contoare,dar care ar putea fi cauza de arata doar sase cifre de zero si nu inregistreaza??? Link spre comentariu
Mindware Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Se pare ca valurile in exces dauneaza asamblarii diferitelor produse electronice....Daca e produs pe vapor ..la ce te astepti?..Acum lasand caterinca deoparte...se putea defecta orice in el...in special partea de contorizare/inregistrare (senzorul) ,microprocesorul,....etc...nimeni nu iti poate da un raspuns... nu avem globuri de cristal care sa ne spuna..... Link spre comentariu
davidut5 Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Si al meu la un interval de timp se aprind toate caracterele de pe ecran. De inregistrat inregistreaza. Link spre comentariu
Vizitator geo93 Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu
davidut5 Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Da capacul ala de plastic unde este?Ca sigiliul este trecut prin surubul care prinde capacul. Acum m-am prins, e transparent. Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 La unele capacul; este transparent in timp ce la altele este opac,asta se intampla si ala cele poloneze dar si la cele romanesti.Colgu cu contoru,este clar defect si pare ca nu inregistreaza,ti-am spus mai sus,urgent la electrica te prezinti si specificica ti s-a schimbat fara cererea ta contorul electric si acela nu inregistreaza.Ai semnat dupa montare ? Link spre comentariu
Vizitator geo93 Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 am semnat...si acum afiseaza de vreo ora 000001.a ramas blocat asa si consumatorii din casa functioneaza Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 am semnat...si acum afiseaza de vreo ora 000001.a ramas blocat asa si consumatorii din casa functioneazaparerea mea e sa stai linistit, peste vreo luna-doua sesizeaza defectul, pana atunci ia energia electrica ca un dar de la renelcat timp sigiliul e intact, nu poti fi tras la raspundere pt un contuar de proasta calitate montat de catre eidaca te intreaba de ce ai sesizat atat de tarziu poti spune: dar ce eu stau sa verific contuarul, cat are de contorizat contorizeaza el Link spre comentariu
Mindware Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 De ar fi Romania renumita pentru corectitudine........ Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Eu zic sa duca la electrica,luna urmatoare vine plata facturii cu un consum estimat,la un moment dat vine sa-l citeascasi dau de contor defect, or sa puna de la data montarii maximul de kw/ora consumati in luna cu cel mai mare consum.Se pune problema ca ai luat la cunsotinta ca aparatul de inregistrarea energiei electrice nu inregistreaza sidaca tu continui sa folosesti consumatorii casnici fara sa anunti se numeste tainuirea unei infractiuni si furt,repet,doar daca se dovedeste ca stiai ca aparatul nu inregistreaza. Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Cred ca forumul incepe sa devina o instigare la tainuirea unui furt,este clar si fara echivoc furtdaca ai luat la cunostinta ca aparatul nu inregistreaza energia electrica consumata iar tu consumatorcasnic nu informezi electrica.Nu este treaba consumatorului sa stie asa este, dar a aflat din pacate,fiecare face ce vrea dar nu invatati multi nici acum cabaietii destepti din energie nu patesc nimic care ar fura ci aia casnici amarati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum