Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem prindere sateliti home cinema!!

Vizitator danyelM

Postări Recomandate

Vizitator danyelM

as vrea sa imi iau cat mai curand un astfel de sistem: http://www.lg.com/ro/tv-audio-video/hom ... T805TH.jsp Dar vreau sa le dau "piciorul" jos si sa ii prind in colturile camerei in partea de sus, problema e ca nu cred ca ei au vreun sistem de prindere,iar eu nu prea am idei cum as putea sa improvizez unul in asa fel incat sa nu vibreze si nici sa nu se vada urat.. :cry: va rog sa imi spuneti ce credeti voi.. :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

2

• Optiplex

2

Top autori în acest subiect

ai putea incerca sa le prinzi pe gaurile unde au bagate suruburi ... 4 suburubi ( sua 6 sau 8 cate o avea) => 4 cuie pe perete sau cate o fi si eventual un silicon peste ca sa fie o solutie mai "permanenta"

Link spre comentariu
Vizitator danyelM

am inteles ideea cu suruburile,partea cu siliconul nu am inteles unde ar trebuii aplicat. Dar vreau sa specific ca nu vreau sa deteriorez satelitii cu prea multe gauri si k ai zis ceva de silicon mi a venit ca idee sa le confectionez niste"gaici"(nu stiu din ce material) lipite cu silicon de spatele satelitului. tin sa precizez ca un satelit are cam 2,5kg.

Link spre comentariu

uite in poza care am trimis-o , are si gaica si are acolo unde tin eu degetu si surubelnita ... gaura de la surubu ei . Poti sa o prinzi de perete cu un subur in dibluri sua ceva .. si in gaura aia sa pui npic de silicon ca sa tina bine . Nu trebuie sa gauresti nimic la ele .

Cat despre gaica din silicon ... nu stiu cat de bine ar merge .

http://yfrog.com/3uimag000ikj

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări