Vizitator smeura Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Am un sistem 5.1 de la m.n.c. numit penthouse http://maniac.ro/index.php?tld=ro&page=product_table&category=home&product=01_01_Home%20theathre%20system, si am incercat sa-l conectez la pc printr-un cablu RCA/jack http://www.hama.de/portal/articleId*23563/action*2563 la pc si nu se aude sunetul, am incercat sa-l conectez la toate iesirile audio, insa nimic. placa mea de baza este urmatoarea http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2989#sp Aveti vreo idee cum sa-l fac sa mearga? Daca se poate as vrea sa mearga si Sunet Surround mai jos am atasat 2 poze cu mufele pc/homecinema5.1 Link spre comentariu
Optiplex Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 2/4/5.1/7.1-channel ... totusi ce are placa ta ? placa care sa le aiba pe toate odata nu am mai vazut . Mai ales daca e onboard ma indoiesc ca are 5.1 darmai 7.1 . Daca are mufa verde ( standard la toate) baga acolo un cablu si vezi daca iti merge , daca da .. cumperi jackuri ca sa bagi toate mufele in cea verde , situatie in care pierzi surroundul . Daca e asa cum am spus nu poti sa ia surround decat daca mai dai ceva bani si iti cumperi o placa 5.1 .Ai incercat toate mufele sistemului sau toate ale calculatorului ? Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Toate placile de baza consacrate(gygabite,asus,msi,amd,intel) cu vechime de 4 ani incoace suporta 5.1 iar multe suporta si 7.1.Nu acolo e problema.Sistemul tau are selector de intrari,respectiv intrare 5.1,tv,cd,etc..? Link spre comentariu
Vizitator smeura Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Am rezolvat problma:Am conectat pc-ul la sistemul 5.1 prin 3 cabluri RCA/jack in felul urmator: PC Sistemmufa gri (side) -> SL/SR mufa neagra (rear) -> FR/FLmufa portocalie (c/sub) -> CEN/SUBSi acum imi functioneaza :101Avea 3 intrari aux analog, si o intrare 5.1 care binenteles trebuie selectate si din meniul sistemului Link spre comentariu
Vizitator razvan cardon Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Salutare! am si eu o problema cu placa de sunet, am reinstalat sistemul si am adaugat o placa 5+1 . Toate bune si frumoase , dar imi merg separate boxele, cum ar fi: pe yotube imi merge boxa centrala si doi sateliti iar cand deschid cu winamp ceilalti doi sateliti si subofarul. A veti ideie ce mai pot face,poate trebuie sa mai setez ceva pe aici. Cu mii de multumiri!!! Link spre comentariu
Vizitator jinx6000 Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Razva sincer nici eu nu prea stiu cum s-ar rezolva problema.Tot asa am patit si eu pe windows XP, dar de ceva timp am pus Vista si dupa instalare mi-a cerut cd-ul de la placa audio (e onboard) asa ca am bagat cd-ul cu motherboard si dupa ce si-a facut el "mendrele" pe acolo a fost ok.Acum si pe Youtube (cu exceptia la cateva videoclipuri) si pe Winamp am stereo + surround.Acum nu zic ca ar fi de la windows ...... ar putea fi de la driver (habar n-am)In plus de asta am gasit in driver-ul instalat o "chestie" super tare, adica imi pot regla sunetul........ boxele din spate mai tare, cele din fata mai incet, pot sa fac asta la fiecare boxa in parte.Mentionez ca placa audio este Realtek High Definition Audio.Have A Nice Day! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum