Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor LCD Hanon L-2239W

Postări Recomandate

Caut schema de la acest monitor.Monitorul functioneaza perfect dar vreau sa atasez un tuner extern, LCD-ul are difuzoare incorporate dar se aude foarte incet asa ca as vrea sa schimb finalul cu unul mai puternic. Din pacate pe final nu se distinge nimic asa ca singura varianta este o schema electronica.Multumiri!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blue36

2

• Spitfire

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu cred ca e o solutie corecta, in primul rand acele difuzoare incluse in monitor nu pot suporta o putere mai mare, apoi sursa monitorului nu va putea asigura alimentarea unui final mai puternic.Mult mai rezonabil ar fi sa cuplati la acel TV tunere extern o pereche de boxe PC, care oricum, vor fi incomparabile fata de acele difuzorase din monitor.

Link spre comentariu

Corect, aveti dreptate dar ma gindeam sa pun un final ceva mai puternic, nu foarte puternic, in acest fel elimin boxele de calcultor cu care merge acum! Cred ca un final de 2X1W ar fi suficient si nu ar afecta difuzoarele incorporate mai ales ca par destul de marisoare si ar duce fara probleme 1W.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări