Vizitator ionion_2004 Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Buna ziua,Am achizitionat recent un aparat de radio vintage graetz melodia 300 care se presupune a fi stereo. problema este ca pe una din iesirile de sunet (are 2 iesiri stanga dreapta), boxa scoate doar un gâjâit care nu poate fi numit sunet. am schimbat boxa stanga cu dreapta..aceeasi problema, deci inclin sa cred ca este o problema cu stanga stereo. ce imi puteti recomanda? multumesc anticipat Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Pune si tu niste poze sa ne delectam si pe parcurs, poate ne vine si inspiratia... Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 E pe tranzistoare? http://www.radiomuseum.org/r/graetz_melodia_300.html Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Schimbati condensatorii electrolitici de iesire(in etajul final), pe ambele canale(va ceda curand si cel de pe canalul pe care se mai aude bine).@ctepeoE pe tranzistori. Link spre comentariu
Vizitator ionion_2004 Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Revin cu imagini ale aparatului de radio...daca puteti sa ma ajutati sa identific cei 2 condensatori electrolitici..ar fi perfect. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum