Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JVC KD-95

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogujean

24

• FLORIN IORDACHE

2

• quadrall

1

• remus68

1

• 4 luni mai târziu...
Vizitator iRoata

Salut !S-ar putea sa stiu ceva despre el, insa pentru ca nu sunt acasa si ca sa fiu sigur ca nu gresesc, ataseaza o poza reala a minunatiei deoarece cea veche nu e vizibila.... Sunt posesorul unui sistem JVC format dim amplif A-95 si cd-player CD-95; am pierdut vreo doi ani cautand tunerul si deck-ul aferente.

Editat de iRoata
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Salut !S-ar putea sa stiu ceva despre el, insa pentru ca nu sunt acasa si ca sa fiu sigur ca nu gresesc, ataseaza o poza reala a minunatiei deoarece cea veche nu e vizibila.... Sunt posesorul unui sistem JVC format dim amplif A-95 si cd-player CD-95; am pierdut vreo doi ani cautand tunerul si deck-ul aferente.

Salut @ iRoata si eu, cam tirziu...nu am intrat de mult pe forum. Am postat foto cu aparatul aici:  http://postimg.org/gallery/3ciin4lcg/.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Nimeni nu stie JVC KD-95?

Pai dupa data de 30 septembrie 2015 si pana astazi (acum 5min.....) nu ati mai zis nimic despre el.....Eu unul am zis ca l-ati rezolvat de atunci si pana acum....pentru ca de atunci si pana acum e ceva perioada de timp...  :reytre

Link spre comentariu

Pai dupa data de 30 septembrie 2015 si pana astazi (acum 5min.....) nu ati mai zis nimic despre el.....Eu unul am zis ca l-ati rezolvat de atunci si pana acum....pentru ca de atunci si pana acum e ceva perioada de timp...  :reytre

Deck-ul este perfect functional de foarte multa vreme, l-am reglat electric si mechanic periodic, dar as vrea si eu macar schemele electrice ca ca fiu complet edificat asupra lui - eu il am de peste 20 de ani.

Link spre comentariu

Eu unul va spun de pe acum ca nu o sa gasiti schema lui....pentru ca nu prea exista free,exista doar pe banii,adica 15-20 dolari sau de euro....

Link spre comentariu

Multumesc, stiu asta dar am luat deja 2 tzepe, una de $14.95 si alta de $19.95 pe internet - m-am calmat demult cu aceste "site-uri"

.

Era cineva mare fan JVC prin Austria dar nu-l mai gasesc de ceva vreme pe nici un forum...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări