Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SMPS-K6

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

in scopul reamintirii pun link-ul http://www.a-and-t-labs.com/K6_Sw_Amp/index.htm , si acum sa trecem la subiect:chiar am de gand sa construiesc alimentatorul acestui amplificator, mi-am facut rost si de aproape toate componentele necesare, problema ar fi ca nuprea am idee ce si cum e cu bobinele alea de pe acolo, tin sa mentionez ca nu am mai construit inci-o sursa in comutatie, dar ambitia e mare si parca nu ma tine sa le dau alora atata amar de banuti pe niste bobine; satept ca oameni de bine sa ma ajute si pe mine :weedman:

Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv

Ampliful asta (sau macar sursa cred ca-l voi face si eu) dar oare pot folosi LM393 in loc de LM258 (vreau sa le inlocuiesc pt simplul fapt ca am acasa asa ceva...)

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Pai din cite vad eu acolo, traful de forta T4 are 28 spire in primar, si 28 spire in secundar,adica 2x 14 spire,CT inseamna "centre taped",adica priza mediana.traful de comutare al mos-fetilor are 14 spire in primar, si 12 spire in secundar X4 infasurari SEPARATE,site una pt fiecare mosfet!Pr cine vrea sa incerce schema, recomand ca in locul sigurantei F3 (6A) sa puneti un bec de 220V /150-300W ca shunt electric, in caz de probleme, tensiunea de aprox 300Vcc se "duce" pe bec si nu crapa mos-urile.Mai interesant este traful de curent T3, care este practic protectia la suprasarcina,a etajului final de comutatie.Astept pareri cu ceea ce am reusit eu sa inteleg, referitor la nr spire ale trafurilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări