Vizitator adrian_vostinar Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 am avut pe vremuri o schema de aparat cu transmitere de semnal audio prin reteaua de 220vera o schema de supraveghiat bebedin pacate nu mai gasesc schema si acum chiar as avea nevoie de ea sigur ca as putea cumpara asa ceva dar parca este mai placut sa fac eu montajuldaca ara cineva ceva schema asemanatoare as fii indatoratmultumesc anticipat Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 http://www.simplecircuitdiagram.com/201 ... -intercom/ Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Schemele mai recente fac uz de RF la alte frecvente. Din cauza multitudinii de surse in comutatie, perturbatiile din linie sunt destul de puternice. Modulatia in amplitudine peste retea e nasoala la . Cel mai ieftin iesi cu un modulator FM cu intrare suplimentara, la care aplici semnal de la un microfon de PC, polarizat in prealabil. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Si eu zic la fel, uita de varianta cu transmisiunea prin retea.Pentru cat de simplu este sa faci un emitator in FM pe care sa il auzi cu orice radio nu merita complicarea.Sau poti sa nici nu faci tu emitatorul, sa cumperi gata facut... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum