Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema pentru supraveghiat bebelusi

Vizitator adrian_vostinar

Postări Recomandate

Vizitator adrian_vostinar

am avut pe vremuri o schema de aparat cu transmitere de semnal audio prin reteaua de 220vera o schema de supraveghiat bebedin pacate nu mai gasesc schema si acum chiar as avea nevoie de ea sigur ca as putea cumpara asa ceva dar parca este mai placut sa fac eu montajuldaca ara cineva ceva schema asemanatoare as fii indatoratmultumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_

1

• Spitfire

1

• marinescug

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Schemele mai recente fac uz de RF la alte frecvente. Din cauza multitudinii de surse in comutatie, perturbatiile din linie sunt destul de puternice. Modulatia in amplitudine peste retea e nasoala la . Cel mai ieftin iesi cu un modulator FM cu intrare suplimentara, la care aplici semnal de la un microfon de PC, polarizat in prealabil.

Link spre comentariu

Si eu zic la fel, uita de varianta cu transmisiunea prin retea.Pentru cat de simplu este sa faci un emitator in FM pe care sa il auzi cu orice radio nu merita complicarea.Sau poti sa nici nu faci tu emitatorul, sa cumperi gata facut...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări