Vizitator ronix4000 Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 Stie cineva cum se aude o boxa al carei port de bass reflex este prea mic in diametru ??? ( prost dimensionat) ??? + mai am o intrebare: daca pot sa obtin aceeasi frecventa de acordaj a incintei cu 2 porturi de bass-reflex de diametre diferite, pe care din ele este indicat sa-l folosesc ??? ( pe cel cu diametru mai mare / sau cel cu diam. mai mic) ?? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 pt a vedea cum reactioneaza o incinta prost acordata foloseste un program de simulare (winisd)la a doua intrebare:- foloseste tuburile cu diametru mai mare pt a nu avea "port noise" sa nu suiere aerul prin port-uri la putere mare Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 dar vreau sa intreb in general cand se proiecteaza o incinta cum se alege diametrul portului de bass-reflex pt. ca am observat ca incinta se poate "acorda" pe aceeasi frecventa (Fb) folosind porturi cu diametru diferit .... cam care e regula dupa care se alege un diametru minim..respectiv unul maxim pentru Port ????? Link spre comentariu
nonyhaha Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 nu dupa diametru ci dupa lungimea (adancimea) portului si pozitionarea sa pe verticala Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 pai nu prea inteleg cum vine treaba cu pozitionarea lui pe verticala....iar despre lungimea lui asta spuneam si eu ca poti sa obtii aceeasi frecventa de acordaj cu lungimi diferite de port...DAR PE CARE SA-L ALEG ??? Link spre comentariu
cristimm Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 Trebuie suficient de larg pentru ca viteza aerului prin el sa nu depaseasca o anumita valoare (nu stiu exact cat). Link spre comentariu
cristimm Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 Trebuie suficient de larg pentru ca viteza aerului prin el sa nu depaseasca o anumita valoare (nu stiu exact cat). Link spre comentariu
Vizitator gYorge Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 din cate stiam eu nu trebe sa depaseasca 25 m/s :tonqe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum