lavynyu Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 salut tuturor , am si eu o intrebare in legatura cu placile de baza hibride cum ar fi biostar cit de fiabile sunt ? cit te poti baza pe o astfel de placa de baza ??? mie mi se par niste chinezarii ??? sau ma insel eu ??? Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Biostar, Matsonic, PCChips, ECS Elitegroup sunt niste mizerii, bagate in PC-urile ce se vand in Carre4 si Cora, sigilate.Singurele placi de baza bune din categoria mentionata, care au 'ciudatenii" gen si slot AGP si slot PCIe, si sloturi de memorii DDR1 si sloturi DDR2, etc sunt Asrock, un brand AsusTek Inc, conceput tocmai pentru genul asta de "experimente". Link spre comentariu
lavynyu Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 , asa mam gindit si eu .... dar oricum ma gindesc daca e posibil ca placile hibride totusi astea mai de firma asrock sau asus inc. hibride sa foloseasca ddr 1 si ddr2 respectiv agp si pci la parametri optimi de functionare ca si o placa de baza dedicata numai unui tip anume de componente ????? Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Categoric NU! -de exemplu, daca pui o placa video PCie X16 pe o placa de baza care suporta si PCIe si AGP8X, latimea de banda va fi cea specifica AGP8X(ba chiar si mai mica!), nu a celei PCIe X16...restul e...conectică! Link spre comentariu
lavynyu Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 mersi pt. explicatie acum inteleg se produc atatea prostii pt. publicul larg incit nici nu mai stii ce sa cumperi..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum