Vizitator marckuss303 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 buna ziua tuturor ! nu vreau sa supar pe nimeni insa am nevoie de putin ajutor ! am un pc compaq evo d 500 si as doriii sa-i pun o sursa mai mare (originala are doar 175 w max ). as dorii sa stiu daca pot sa-i adaptez una normala la care sa schimb doar mufa de pe placa de baza ! mentionez ca aceasta are doar 14 pini fata de cei 20 de la una normala ! daca stie cineva cum pot sa schimb aceasta mufa .......Multumesc !!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Acei 175W pe care ii are sursa brand Compaq sunt watti REALI, nu chinezesti... Atentie la acest aspect!!! Nu vad ce ati putea pune in PC-ul ala sa depaseasca acea putere...(presupun ca procesorul nu e vreun Prescott-care "papa" el singur 103W), parerea mea e sa lasati sursa aceasta, daca nu e defecta. Link spre comentariu
Vizitator marckuss303 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 in mod normal watii ajungeau . sistemul nu avea decit un procesor de 2.8, placa video on board . 64 mb , o placa sunet incorporata si un hdd de 40 gb .+dvd 512 ddr1(cam necajit ) nu ca as avea pretentii prea mari... insa dupa ce am montat o placa video mai mare, 2gb ddr si un hdd +o placa de retea si una de sunet cu 3d + un cooler suplimentar pt racire sistemul meu se cam..... blocheaza . e cam nasoala treaba pt ca nu cred ca mai gasesc asa ceva nici in "dezmembrari".mersi oricum pt info ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Masoara tensiunile,sa vezi daca de la sursa e problema Link spre comentariu
Vizitator marianioan1975 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Da. Se poate.Gasesti configuratia pinilor pe siteul pinouts.ru .Este vorba de 14 pin Compaq Power supply Connector pinout. Se numara de la stanga la dreapta cu gheara de plastic deasupra sus vedere cu gaurile inspre tine si firele in spate.1,+3,3V Maro;2,-12V Albastru;3,FAN OFF Violet;4,ON / STBY Alb;5,+5V AUX Verde;6, FAN CMD Alb cu dunga Rosie;7,+12V Portocaliu;8,+3,3V Maro;9,+3V AUX Roz;10,GND Negru;11,+5V Rosu;12,GND Negru;13,+5V Rosu;14,GND Negru.[attachment=0]Mufa P1 Sursa Compaq 14 pini.JPG[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator marckuss303 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 ms mult ! s-a rezolvat ! Link spre comentariu
25L91N11 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Salut, Cum sa rezolvat? Ai rezolvat sursa sau ai redus consumatorii? Doar ca idee vezi ma jos un link ceva asemanator... http://www.karosium.com/2008/05/standar ... q-psu.html Link spre comentariu
Vizitator marckuss303 Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 salut . am reusit sa modific o sursa normala. inca odata ms de ajutor ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 si 3v-aux cum au fost obtinuti? Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 probabil așa cum spune în linkul dat de 25L91N11 ...interesant... am o placă compaq mai vechiuță, dar de P4, totuși... să vedem dacă merge, că măcar pe aia am 1 giga de ram, și un P4 normal, nu 512 mega și un amd, ca pe lap... Link spre comentariu
25L91N11 Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Probabil ca se pot obtine ceva combinatii diferite. Trebuie incercat. http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lms1585a.pdf Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 acum m-am gândit: sigur compaq folosește exact aceeași dispunere a pinilor la toate tipurile lor de surse tip atx???nu de alta, dar nu cred că sunt obligați să se conformeze standardului atx (majoritatea firmelor ”mari, de brand”, NU o fac.) Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Pai dupa cum se vede in pozele atasate...nu foloseste aceeasi ordine a pinilorDar firele se pot muta,pana la urma Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum