cidul Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Dupa ce am dezinstalat din PC ,Power Iso' ,jocul FALLOUT 3 [cumparat cu revista LEVEL] l-am putut instala si juca de pe disk.Am luat un trial ,Power Iso' de pe saitul lor ,l-am instalat [nici macar nu am deschis trialul]si imi dadea eroarea ,, please insert the correct dvd-rom ..."Am dezinstalat iara ,Power Iso' , dupa care puteam lansa sau instala jocul, de pe disc, [fara eroare]Daca imi poate spune cineva ce ,,vede" jocul [Fallout 3] la ,Power Iso' si ; CE ESTE DE FACUT ? Nu pot ramane fara ,Power Iso' in calculator dar sa vre sa joc si jocul ....Unitatea optica este, Assus DRW-1814BL ,la care i-am facut update de firemware...Cu multumiri...cidul Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Nu cumva cand instalezi Power Iso se modifica "literele" unitatii optice in "My computer" ? Link spre comentariu
cidul Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Fi mai explicit, te rog....Te referi la litera unitatii optice[assus]Nu stiu pentru ca Power Iso folosesc doar pentru imagini iso, virtual cd,am cu Daemon Tools, care e instalat si ruleaza in pc, alaturi de joc fara conflicte .... cidul Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Da, la litera unitatii optice Asus ma refer. Daca Power Iso isi creaza un drive virtual, e posibil sa modifice litera unitatii Assus (exemplu din D il face E) si atunci jocul tau va cauta discul in D si nu il va gasii... Link spre comentariu
cidul Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Dupa instalare la Power Iso -options/configuration/Virtual Drive/Disabled si este totul ok...Multumesc pentru raspunsuri. cidul Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Cu placere, ma bucur ca ai rezolvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum