Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Power Iso

cidul

Postări Recomandate

Dupa ce am dezinstalat din PC ,Power Iso' ,jocul FALLOUT 3 [cumparat cu revista LEVEL] l-am putut instala si juca de pe disk.Am luat un trial ,Power Iso' de pe saitul lor ,l-am instalat [nici macar nu am deschis trialul]si imi dadea eroarea ,, please insert the correct dvd-rom ..."Am dezinstalat iara ,Power Iso' , dupa care puteam lansa sau instala jocul, de pe disc, [fara eroare]Daca imi poate spune cineva ce ,,vede" jocul [Fallout 3] la ,Power Iso' si ; CE ESTE DE FACUT ? Nu pot ramane fara ,Power Iso' in calculator dar sa vre sa joc si jocul ....Unitatea optica este, Assus DRW-1814BL ,la care i-am facut update de firemware...Cu multumiri...cidul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

3

• cidul

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Fi mai explicit, te rog....Te referi la litera unitatii optice[assus]Nu stiu pentru ca Power Iso folosesc doar pentru imagini iso, virtual cd,am cu Daemon Tools, care e instalat si ruleaza in pc, alaturi de joc fara conflicte .... cidul

Link spre comentariu

Da, la litera unitatii optice Asus ma refer. Daca Power Iso isi creaza un drive virtual, e posibil sa modifice litera unitatii Assus (exemplu din D il face E) si atunci jocul tau va cauta discul in D si nu il va gasii...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări