susanu_pisu Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Vreau si eu o schema simpla, sau ceva foarte simplu pentru o protectie de incinte.....Multumesc! Link spre comentariu
gaby Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 O siguranta. Mai simplu nu se poate. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 hai sa nu ne rezumam chiar asa...am inteles ca merge ceva cu un bec... Link spre comentariu
gaby Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Becurile se pot folosi ca protectie dar in general se folosesc in filtrele din boxe, nu pentru protectie. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 ok...o sa revin maine cu detalii sa vad daca am filtre la boxe, sa vedem pe unde ii inseram un bec....sau eventual o siguranta! Link spre comentariu
gaby Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Da si tu mai multe detalii in legatura cu boxele si aplificatorul. Il folosesti pentru auditie in casa sau sonorizari ? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Sonorizari...este un amplificator de 80W reali, pe tranzistori, boxele 150W, cumparate de pe la o firma, nu dau nume ca nu avem voie...3cai....inca nu le-am vazut, maine ajung, si vad ce au in ele concret, dar sunt sigur ca nu au protectie..... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 ce treaba are asta cu lampile?cu 80W nu ai cum sa faci sonorizari... poate in vre-o garsoniera Link spre comentariu
gaby Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Pentru sonorizari poti sa inseriezi un bec cu boxele pentru protectie.P.S. Ca sa vezi ce mica este lumea, sambata am fost in Bals. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 ATENIE!nu dau concert! Pentru petreceri?Io dadeam petrecere cu 2 RFT-uri de 15W de urla in tot satul....si cine a zis de lampi? PS.gaby.....tare, poate o sa ne intalnim la o bere! Link spre comentariu
gaby Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 ATENIE!nu dau concert! PS.gaby.....tare, poate o sa ne intalnim la o bere! Neaparat! Ai postat la "Tuburi electronice", roaga un moderator sa mute topicul unde trebuie. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 A....scz...Vasile, daca esti pe-acolo, muta mai bine la incepatori....Merci Link spre comentariu
RockDok Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 ...si cine a zis de lampi? pai tocmai asta este, nu ai postat in locul potrivit, jale mare daca pui un bec in serie cu boxa la iesirea unui ampoif cu lampi, creste rezistenta sarcinii daca este depasita o putere de iesire anume, distractie curata! Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Am inteles ca nu am postat unde trebuie....NE VOM REZUMA LA PROTECTII PENTRU AMPLIFICATOATE PE TRANZISTORI SI INTEGRATE! Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Am inteles ca nu am postat unde trebuie....NE VOM REZUMA LA PROTECTII PENTRU AMPLIFICATOATE PE TRANZISTORI SI INTEGRATE!Puteai sa te rezumi la sectiunea potrivita!!!!! :sparge:Se muta la accesorii audio! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum