Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Constructie boxe full-range / hi-fi

bographics

Postări Recomandate

• Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu Ianush

20

• ahegyes

10

• bographics

10

• VTP

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca s-a inteles gresit, vreau sa corectez...Personal, nu am sustinut ca doresc sa copiez Utopia, am subliniat faptul ca, cel putin la capitolul cutii, exista niste tehnologii "umane" acolo, la care eu, personal, am acces (cnc, vopsitorie profesionala, cad, max, vray, scoala de design, plus pe voi, cei care cunoasteti ce nu cunosc eu). SI nu numai eu, ci si voi toti.Am sustinut faptul ca, fie "si-n balcon", SUNTEM IN STARE! CHIAR SUNTEM... as putea paria cu voi, averi intregi, ca imi iau 2 baieti din forum, stiu eu care, si facem o capodopera, fara drept de apel. Cu doar 5000 euro. Nu cu sute de mii...Focal Grande Utopia EM... imi plac teribil, si mi le-as lua oricand, la orice ora, nu le-as copia niciodata... principial poate, dar doar atat. De ceva vreme, ma gandesc din ce in ce mai serios sa ma mut in Berlin. De ce Dumnezeule sa fac eu asta? Uite de ce, ca nu mai pot... nu mai pot sa nu pot crede in mine. Nu mai pot sa mi se spuna: Ce mah, le faci tu? Du-te bah dracu', ce stii tu sa faci...

Link spre comentariu

Ba da suntem in stare! Starea asta este urma manipularii. Asa ajungi indobitocit. Apoi trezeste-te traiesti in Romania si asta iti maninca tot timpul, inclusiv de la DIY. Si eu ca si multi altii ajung sa disper, dar tot ma refugiez in hobby dupa ce plec de la servici.Nu stiu daca a clona Utopia este un bun exemplu, eu am clonat Spendor BC1, cu fix aceleasi difuzoare si aceleasi filtre si din grafice pare ca au acelasi raspuns ca originalele.Asa ca pina la a inventa noi ceva, e bine sa repetam macar lucrurile bune facute de altii inaintea noastra, chiar de 1000 de aplaudaci, tipa ca oricum vor fi praf realizarile tale (dar apoi isi baga unghia in git ca nu au si ei). Asa ca ciinii latra , ursu merge! Daca vreodata o sa ai bani iti cumperi originalul, daca nu incepi sa bricolezi. O iesi ceva!

Link spre comentariu

Sunt si care urla degeaba, dar sunt si care spun ceva adevar.Nu toate realizarile sunt reusite, si putine sunt demne de invidiat.De aici si scepticismul unora, pe deplin justificat.Evident in toate e o mare doza de subiectivism.

Link spre comentariu

Liviu Ianush scrie:""Asa ca pina la a inventa noi ceva, e bine sa repetam macar lucrurile bune facute de altii inaintea noastra, chiar de 1000 de aplaudaci, tipa ca oricum vor fi praf realizarile tale (dar apoi isi baga unghia in git ca nu au si ei). Asa ca ciinii latra , ursu merge! Daca vreodata o sa ai bani iti cumperi originalul, daca nu incepi sa bricolezi. O iesi ceva!"Nu se pune problema nici sa copii ceva sau sa inventezi ceva! E un domeniu in care se inventeaza greu CEVA!In definitiv nici Utopia nu e o inventie: incinte cu solutie asemanatoare care imi vin in minte acum sunt Jamo Oriel si doua chiar frantuzesti, Atohm si Triangle. Sunt convins ca Jean Mahul are o realizare peste cele citate de mine. Am ascultat doua din ele (prima si ultima) si ceea ce era evident - nu le puteam considera nici pe departe ca reprezentand adevarate referinte ale firmelor.Cine crede ca privesc lucrurile prin prisma acrimii strugurilor la care nu ajung e slab de minte: am trait destul ca sa-mi dau seama ca nu poti avea tot ce vrei in viata si ca acum, nu Utopia mi-ar lipsi ci TIMPUL!!! Timpul de a face tot ce as mai putea face, timp pentru a asculta cat mai multa muzica! Cativa oameni, sau, chiar unul singur, suficient de motivat, poate finaliza un proiect la fel de dificil precum Utopia, e o chestie de timp si resurse! Cine nu considera acest lucru posibil, abia acela se gandeste la acrimea strugurilor, si, daca el nu are curajul si determinarea sa poata, crede ca nimeni nu poate! Realitatea insa il contrazice!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări