Vizitator alephan Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Salutare tuturor. Am nevoie de un mic ajutor.Am, de vreo 2 ani jumatate un laptop SONY VAIO FZ21M. Saptamana tracuta, out of nowhere, in timp ce eram in photoshop, ecranul a incremenit. Am dat un restart (fortat) si de atunci ecranul meu are numai dungulite, patratele de felurite culori etc etc... Astazi l-am desfacut, si am realizat ca aerisirea era imbacsita rau de tot. Am curatat-o dar... prea tarziu.Ce poate sa fie? Credeti ca este nevoie de un reball la placa video? Unde pot face asa ceva? Link spre comentariu
2informaticos Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Genul asta de artefacte este generat de obicei de contacte false la memoria video...Eu cred ca un reflow realizat corect rezolva problema. Dar trebuie sa mergi la cineva care lucreaza cat de cat profesional, nu incerca sa aplici metodele "youtube".Bafta. Link spre comentariu
Vizitator alephan Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Genul asta de artefacte este generat de obicei de contacte false la memoria video...Eu cred ca un reflow realizat corect rezolva problema. Dar trebuie sa mergi la cineva care lucreaza cat de cat profesional, nu incerca sa aplici metodele "youtube".Bafta.Da-mi o referinta, un telefon. Link spre comentariu
Vizitator alephan Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Nobody? I really need this. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum