Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema semnalizare 1410

Vizitator yogy

Postări Recomandate

Salutare am o Dacia 1410 break si am urmatoarea problema la semnalizatoare, cand semnalizez dreapta sau stanga nu are importanta ritmul de semnalizare variaza , ba merg normal, ba merg mi repede spunetimi ce sa fac daca stie cineva

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bercu Giuliano

3

• bogdan69

2

• i0nutzb

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

vezi ca becurile din semnal sa aiba contact ferm cu soclurile iar la lampile pe spate curata mufa ce intra in placa cu becuri.....cand se schimba frecvanta(ritmul) releului de semnalizare in 90% din cazuri e un contact imperfect undeva sau un bec ars....

Link spre comentariu
Vizitator yogy

becurile sunt bune, de puterea de care trebuie, au masa buna, intensitatea luminoasa nu scade sau nu se sting nici unul dintre becuri cand semnalizarea merge repede si totusi nu inteleg care este problema???!!!

Link spre comentariu

corect....contacte releu perlate,umezeala in releu...incearca alt releu...sau siguranta(parca 4 de sus)nu face perfect contact in soclu....am avut si eu problema asta....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări