Vizitator yogy Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 Salutare am o Dacia 1410 break si am urmatoarea problema la semnalizatoare, cand semnalizez dreapta sau stanga nu are importanta ritmul de semnalizare variaza , ba merg normal, ba merg mi repede spunetimi ce sa fac daca stie cineva Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 vezi ca becurile din semnal sa aiba contact ferm cu soclurile iar la lampile pe spate curata mufa ce intra in placa cu becuri.....cand se schimba frecvanta(ritmul) releului de semnalizare in 90% din cazuri e un contact imperfect undeva sau un bec ars.... Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 îţi pulsează mai repede când consumul este prea mic. vezi să nu ai becuri mai mici pe o parte.. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 omul a specificat ca ba ii merge bine ba mai repede....deci nu are cum sa aiba becuri mai mici Link spre comentariu
bogdan69 Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 cum a zis valentin mai sus este un bec care cand merge cand nu merge. Verifica soclurile din lampi, mai ales alea pe spate si mufele de la lampi. Link spre comentariu
Vizitator yogy Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 becurile sunt bune, de puterea de care trebuie, au masa buna, intensitatea luminoasa nu scade sau nu se sting nici unul dintre becuri cand semnalizarea merge repede si totusi nu inteleg care este problema???!!! Link spre comentariu
bogdan69 Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 incearca alt releu de semnalizare(mai ales daca e modelul vechi cu lamela), sau curata contactele. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 corect....contacte releu perlate,umezeala in releu...incearca alt releu...sau siguranta(parca 4 de sus)nu face perfect contact in soclu....am avut si eu problema asta.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum