Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio mitsubishi AN7220 A

Optiplex

Postări Recomandate

Am un radio-casetofon mitsubishi cu integratul din titlu si e spart (placa nu integratul), vreau sa invat sa fac amplificatoare si as vrea sa incep cu asta , il demontez si il refac , ati putea sa imi dati o schema pentru el ? stiu ca are 15w si se auzea bine .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Optiplex

6

• remus68

3

• misuraelectronic

2

Top autori în acest subiect

mea culpa ... e prima oara cand imi bag ghearele intr-un amplif ( indiferent de ce putere) am vazut un integrat acolo si am presupus ca acela face treaba , pana acum orice problema aveam cu un amplificator il duceam la cineva care se pricepe , acum vreau sa invat si eu . Am mai gasit un integrat ... M51162P acesta e ? am cunostinte foarte limitate in audio ... dar la amplificatoare sunt egale cu 0

Link spre comentariu

am cautat si m-am uitat la toate ( in afara de condensatori si rezistente :rade: ) , nu am gasit nimich nici la sectiunea incepatori nici la scheme amplifuri ( nu au cu putere asa mica ) . Asta stiu ca merge si as vrea sa il reconstruiesc sa invat , cred ca e absurd sa va cer schema lui , nu imi puteti oferi o schema simpla pentru un amplif de 15w ? ( putere mica fara integrate ca vad ca nu am , cat "sa invata si gura mea")

Link spre comentariu

mai am si o placa de baza si placi cu circuite de la un calculator vechi si vechituri adunate , pot pune piese de acolo sa fac un amplif mai puternic ? ( dar nu prea complicat)

Din calculator sigur nu, dar din vechituri, poate... depinde ce sint "vechiturile" alea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări