Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare componenta SMD

Postări Recomandate

Doar atat scrie pe ea, eu cred ca este un fel de sursa, intrucat, e un SMD, 5 pini, ben integrat patrat, 3 pe o parte, 2 pe alta...cei 3 sunt legati la masa, pe unul intra 5V...nu iasa nimik pe celalalt...daca a-ti mai intalnit....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• susanu_pisu

4

• cristronic

1

• daisarqx

1

Doar atat scrie pe ea, eu cred ca este un fel de sursa, intrucat, e un SMD, 5 pini, ben integrat patrat, 3 pe o parte, 2 pe alta...cei 3 sunt legati la masa, pe unul intra 5V...nu iasa nimik pe celalalt...daca a-ti mai intalnit....

tu te intelegi pe tine?
Link spre comentariu

hai serios....daca nu intelegi taci.....titlul a fost modificat...Scrie "JVCD" doar atat, seamana cu un integrat cu 6 pini, dar pe o parte lipseste unul din mijloc...ce nu intelegeti?

Link spre comentariu

cred ca un fel de sursa stabilizatoare...pinul pe care nu are tensiune intra intrun procesor ymw767-vt, celalalt e alimentat cu 5V, cei trei de pe partea cealalta toti la masa...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Iuliu79

Da e posibil ca intuitia sa i-ti fie corecta ,atunci probabil e un stb de tensiune ,posibil un 3,3Vcc cu un curent mic ,dar asta e ce cred eu nevazind circuitu' doar din ce mi ai scris aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări