Vizitator iahim47m Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Salutare tuturor!Am gasit la cineva aceste trei statii. Nu le-am vazut decat in aceste poze, pe care vi le arat si voua. Persoana care le are nu stie nimic in legatura cu ele, doar ca ar fi fost folosite pe la CFR (intr-adevar, la un moment dat ,,nashii" de pe unele trenuri aveau uneori statii radio portabile).Tot despre cele portabile mai spune ca le-ar fi alimentat si ca,,s-ar aprinde", referindu-se, probabil, la ledul rosu.Daca o sa va uitati cu atentie in poza cu parte de sus a portabilei, veti vedea ca pe antena scrie (parca) 151 Mhz.Ok, ca sa nu o mai lungim si sa va plictisesc, intrebrea mea a fi daca are cineva habar de relicvele astea, macar de cele doua portabile. Pe ce frecvente ar fi, daca s-ar mai putea face ceva cu ele, ce puteri ar avea, daca se mai gasesc microfoane pt.ele(cred ca aveau si functia de difuzor), etc. In principiu, m-ar interesa toate trei, deci si mobila. De ea stie cineva ceva?Pe scurt, ideea este simpla: as vrea sa le iau si sa le pun la punct cu o suma rezonabila, urmand sa le folosesc ocazionalMultumesc anticipat!MihaiP.S. Scuze, hai ca nu pot sa descarc toate pozele ca sunt prea mari. Sper ca maginea asta sa va spuna suficient. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Portabilele par a fi polonezele Unitra.Erau folosite pe la manevre si au cam 0.4W dar, din cate stiu eu, erau pe la 146.200.Sunt cu canale pe cuartz - nu stiu pe unde le mai poti comanda cristale.Sa le folosesti pe frecventa cuarturilor din interior(daca au, de obicei se distrugeau la casare) nu cred ca e o idee buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum