SHADYYY Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Salut tuturor .Am internet prin radio ( antena + bridge ZyAIR B-400 de la ZYXEL) .Pentru monitorizarea retelei folosesc Wireless Navigator ,care este din 2002 si nu ,,stie,, de Windows 7 ,ca urmare mai da rateuri la scanarea ,,to air ,, de aceia va rog sa-mi recomandati un alt scaner care sa poata indentifica retelele wireless ( radio). Va multumesc si sper ca m-am facut inteles . Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Gogu zice la prima cautare http://pcsupport.about.com/od/toolsofth ... gadget.htm sau, daca e sa ma iau dupa preferintele mele, acesta http://www.tamos.com/products/commwifi/ . Link spre comentariu
SHADYYY Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Scuze , dar astea le-am gasit si eu , cat costa unul , nu costa 3 instalati complete , daca se poate ceva free . Link spre comentariu
SHADYYY Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Scuze , dar astea le-am gasit si eu , cat costa unul , nu costa 3 instalati complete , daca se poate ceva free . Pentru a nu se creia confuzie ,vreau sa mai aduc cateva lamuriri.1 - nu ma refer la scanere tip ..Vistumbler sau Xirrus Wi-Fi Inspector care lucreaza cu adaptoarele Wi-Fi (USB sau PCI ) din unitatile PC sau Laptop in tandem cu routerele Wireless . 2 -ci la scanerele ce lucreaza prin placile de retea .O instalatie de internet cu modem radio se compune dintr-o antena exterioara de castig mare ( California ) ,un bridge wireless (plasat langa antena) telealimentat prin cablul UTP ce face legatura din exterior celor doua unitati si placa de retea din PC .Singurul scaner te care-l am este :Wireless Navigator , dar sunt sigur ca mai sunt si altele pentru ca acum doi ani am dat de altul pe care l-am pierdut si nici nu mai stiu cum se numea .Sper ca am fost de aceasta data foarte clar . Link spre comentariu
LostCell Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 tu probabil vorbesti un acces point,cu care te conectezi la altele retele wireless,vezi ce adresa ip are echipamentu(te uiti in manual,daca nu ii aia ii dai reset to factory) intri in meniu(din browser) si tre sa ai optiunea Site survey. Link spre comentariu
SHADYYY Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 tu probabil vorbesti un acces point,cu care te conectezi la altele retele wireless,vezi ce adresa ip are echipamentu(te uiti in manual,daca nu ii aia ii dai reset to factory) intri in meniu(din browser) si tre sa ai optiunea Site survey.Corect , asa este .Cand intru in meniul browserului gasesc ca el vede in zona inca trei dispozitive ,pe care le si denumeste dar ,Wireless Navigator nu arata decat unul . Cand lucram pe Me si XP , la scanare ,navigatorul le afisa pe toate dar in Win 7 nu ,,vede,, decat unul din ele .De aceia vreau un Navigator sa stie si VISTA . Link spre comentariu
LostCell Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 incearca sa rulezi "navigatoru" in compatibility mode for windows xp sp2.inclusiv kitu de instalare.click dr. properties>compatibility?da la ce iti trebe musai navigator?din browser nu ii bine? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Ai vorbit la trecut de calculatorul pe xp. Esti sigur ca acele 2 puncte wireless mai exista ca si acces point-uri?Nu cred ca navigatorul nu vede celelalte 2 puncte, daca exista, ci mai degraba este din setarile lui. Poate la cel pe xp ai setat sa arate si clientii wireless iar navigatorul de win 7 arata numai accespoint-ul pe care te poti conecta efectiv, ignorand clientii de wifi, la setarile initiale ale navigatorului de win 7. Pana la urma cel mai exact indicator este cel din meniul adaptorului de wi-fi obtinut direct prin browser. Ca nu este si cel mai comod de folosit, asta e treaba de preferinte. Pana la urma pune in google la cautare cuvinte de genul "numele adaptorului tau" si "navigator" si "freeware" poate asa ai mai multe sanse, cautand direct dupa compatibilitatea intre navigator si dispozitivul tau de wifi. Link spre comentariu
SHADYYY Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Ai dreptate ,dar de doua saptamani caut pe Google dupa tagurile sugerate de tine (si nu numai )si obtin ca : firmware acces pointului pe care-l folosesc nu a mai fost actualizat din 2002 , apoi pingurile in XP pe speedtest.net sunt de 10ms ,iar in Win7 de 28-30ms. Deasemeni navigatorul este dedicat acestui tip de wireless si ce mai pui ca nu la toate scanarile arata rezultatele (in Me si XP nu au fost problemele acestea) , de aici trag concluzia ca atat dispozitivul cit si scanerul au probleme de compatibilitate cu WIN7. Daca tot nu gasesc un scaner sa vada tot ce ,,zboara ..to air..in 2.4G voi schmba poit acces cu un TP-LINK TL-WA5210G . Link spre comentariu
LostCell Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 si cu tp-linku crezi ca o sa ai navigator? tot din browser se lucra si cu asta,n-are treaba acces pointu cu sistemu de operare,si pingu paote varia fie din cauza semnal prost fi dld cineva de pe reteaua respectiva.ai incercat ce am zis mai sus ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum