Vizitator bia Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Buna as avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva .Detin doua difuzoare RCF LF18 N401 sint 1200wsi 8 omi as dori sa stiu daca se poate face un filtru sau ceva sa le aduc la 4 omi .Va multumesc Link spre comentariu
rares01 Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 legi in paralel cu alt difuzor de 8 ohmi si ajungi la 4 Link spre comentariu
Vizitator bia Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Va multumesc pentru sfat dar am uitat sa specific ca as vrea sa le folosesc separat si sa nu leg in paralel. Link spre comentariu
rares01 Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 pentru 4 ohmi pui in paralel 2 difuzoare de 8 ohmi vrei sa folosesti un singur difuzor pe boxa?PS: esti fata si esti pasionata de asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator bia Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 nu sint fata bia ieste dupa numele fetitei mele de 3 ani.da vreu sa folosesc fiecare difuzor independent si as vrea la 4 omi Link spre comentariu
rares01 Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 deci daca nu se leaga alt difuzor in paralel cu acesta nu obti 4 ohmi de ex. legi un tweeter in paralel ca sa folosesti difuzoarele in incinte separate altfel nu prea ai cum sa ajungi la 4 ohmi cu acel difuzor Link spre comentariu
Vizitator bia Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Iti multumesc ca ai avut rabdare cu mine mia zis o cunostinta ca ar fi o modalitate cu o rezistenta legata tot nustiu in paralel si as obtine 4 omi de aceea intrebam daca ieste vreo modalitate inafara de a lega doua dif in paralel. difurile sint de joase si de putere mare si nu prea am cum sa leg alte dif .dar asta ieste le voi folosi asa Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 N-ai ce sa le faci. Cumperi alte difuri pe 4 ohmi.Cu rezistenta aia nu faci nimic pt ca puterea suplimentara pe care o genereaza diful se va duce sa incalzeasca rezistenta. In dif tot atata putere va intra. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum