Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rcf

Vizitator bia

Postări Recomandate

Buna as avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva .Detin doua difuzoare RCF LF18 N401 sint 1200wsi 8 omi as dori sa stiu daca se poate face un filtru sau ceva sa le aduc la 4 omi .Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rares01

3

• Sharky

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

deci daca nu se leaga alt difuzor in paralel cu acesta nu obti 4 ohmi de ex. legi un tweeter in paralel ca sa folosesti difuzoarele in incinte separate altfel nu prea ai cum sa ajungi la 4 ohmi cu acel difuzor

Link spre comentariu

Iti multumesc ca ai avut rabdare cu mine mia zis o cunostinta ca ar fi o modalitate cu o rezistenta legata tot nustiu in paralel si as obtine 4 omi de aceea intrebam daca ieste vreo modalitate inafara de a lega doua dif in paralel. difurile sint de joase si de putere mare si nu prea am cum sa leg alte dif .dar asta ieste le voi folosi asa

Link spre comentariu

N-ai ce sa le faci. Cumperi alte difuri pe 4 ohmi.Cu rezistenta aia nu faci nimic pt ca puterea suplimentara pe care o genereaza diful se va duce sa incalzeasca rezistenta. In dif tot atata putere va intra.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări