Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme legate de soft CNC

Vizitator Aurelian5

Postări Recomandate

Vizitator Aurelian5

Salut pe toata lumea si adresez o intrebare in calitate de incepator asa ca sa nu mi-o luati in nume de rau daca am sa gresesc in exprimare sau altfel. Am construit un CNC pe care l-am testat cu un demo de la KCam4 si functioneaza in parametri. Mai departe, pentru ca nu vreau sa ma opresc doar la cateva linii sau forme geometrice pe care le fac in Autocad, le import in dxf in KCam 4, iar CNC-ul le executa, ci doresc prin intermediul convertorului de GCode BMP2CNC sa realizez si basoreliefuri, lucrari in 2D in general, sau daca vreti sculptura 2D. BMP2CNC-ul, care este luat cu licenta, transforma o imagine in basorelief, o converteste in GCode si si o salveaza ca dxf ori bnc. Insa, mai departe, nu stiu ce se intampla cand incerc sa o transfer prin import in KCam4 ca sa dea mai apoi comanda CNC-ului sa o execute, ca acest program nu reuseste sa o deschida. Este posibil sa nu faca lucrul acesta deoarece KCam4 e doar un demo, nefiind programul cumparat cu licenta? Sau gresesc eu atunci cand import? Sau poate ca exista setari pe care eu nu le cunosc. Va rog sa ma ajutati caci am pierdut o gramada de timp in fata calculatorului si nimic. :sparge:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
  • Administratori

BMP2CNC-ul, care este luat cu licenta,

@dorinspeedy inainte de a posta cisteste ce se scrie bmp2cnc salveaza si gcode care poate fi bagat direct in kcam
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări