gogutu Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 salutare la toti forumistii.am si eu o problema cu un motorola C975 la care s-a stricat mufa de incarcare de la telefon si de la incarcator.cum as putea sa incarc bateria pentru ca pe ea nu are nici un semn care sa-mi arate polaritatea,si in plus la incarcator am 3 fire.as vrea sa fac un adaptor ca sa pot incarca bateria ca telefonul e f. bun si nu as vrea sa-l dau la vechituri.va ro daca ma puteti ajuta cu vreun sfat.am masurat cu multimetrul bateria dar e moarta de tot nu mai are deloc tensiune si nustiu care sunt pinii pentru incarcare.va multumesc. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 1.schimbat mufa telefon(la service)2.faci rost de alt incarcator Link spre comentariu
gogutu Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 eu doream sa stiu daca se poate incarca bateria separat,sa pot recurge la vreun artificiu pentru a o incarca.oricum multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum