Vizitator mparse Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Nu este vorba despre un joc pentru calculator, sau PS3, ci ma refer la un joc care l-am primit cadou cred ca undeva prin anii 1993 sau ceva de genul asta, care continea o placa de baza, daca o raportam unui computer, pe care dupa niste scheme ajutatoare se montau condensatori, tarnzistori etc plus anumite piese specifice fiecarei scheme, in functie de ce urma sa iasa la final, si anume: un aparat radio, un aparat de ascultare a telefoanelor fixe din casa, si inca cateva de care nu imi aduc aminte. aveti idee cum se numea, si daca mai existe echivalente in ziua de astazi fie si in strainatate? Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Cautare goagal pentru "sciencekits" . E cel mai simplu. Denumirile variaza de la producator la producator. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Este vorba aproape sigur despre MED27-MED40(Montaje electronice didactice) aparut in anii`80. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum