Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am 2 placi de sunet dar am totusi o problema

Vizitator inocent

Postări Recomandate

Vizitator inocent

Va salut.Am un calculator care are o placa de sunet integrata in placa de baza (de fapt mai tot e integrat in placa de baza).Bun,i-am montat alta placa de sunet (creative x-fi fatality [plus un rack],deci sunt doua placi pe un calculator).Calculatorul ruleaza pe windows 7,eu vreau sa folosesc creative-ul (am selectat ca sa fie default).Am bagat mufa de la boxe in spate la placa de sunet si merge dar eu vreau sa bag cablul in RACK (placa a fost pe alt calculator si a mers,a fost bagat in RACK) si nu reda nimic (la calculator arata volumul cum "variaza" atunci cand dau drumul la winamp).Stie cineva care-i hiba ?

P.S : Placa de sunet si RACK-ul sunt conectate printr-un "cablu" [gen cel de la CD-ROM,dar mai lat],oare mai trebuie vreun cablu ? Placa o lasasem pe dincolo (in alta tara) si mi-a trimis-o cineva de dincolo si am uitat daca mai erau conectate prin vreun cablu...

LE : Revin cu o poza a placii de sunet si a racku-ului :

http://img513.imageshack.us/img513/1082 ... ryshot.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Optiplex

3

am si eu o placa audigi 2 tot de la creativ , in placa bagi panglica( cablu gen cd rom) si mai are un cablu de alimentare ala il iei de la sursa , daca ai bagat amandoua , ai facut driverele ? de obicei ( si la mine la fel) duap ce faci driverele placa integrata " dispare" automat . cat despre rack ... nici la mien nu merge , si nu e esential ... palca merge si fara , ala e mai mult un accesoriu si pentru telecomanda .

Link spre comentariu
Vizitator inocent

Stai putin,mie imi merge daca bag cablul de la boxe in spate la placa de sunet,dar eu vreau sa folosesc RACK-ul (a mers,merge... dar nu acum).Mai exact,cand bag cablul de la boxe/casti in fata la RACK (in mufa adecvata),nu se aude nimic.P.S : Placa de sunet e bagata-n slot si conectat la RACK,atat.Trebuie sa iau un cablu de la sursa si sa-l bag la placa ? Daca da,care Dumnezeu e ala ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări