Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire invertor ecran laptop

wood

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Invertorul furnizeaza C.A. Frecventa de ordinul KHz.Problema e de unde alimentezi noul montaj si unde in "ascunzi". Cea mai mica greseala de izolare duce la o descarcare de inalta tensiune si ingroparea cel putin a placi video de la respectivul laptop.S egasesc de vanzae invertoare SH la cam 50 ron. Poti incerca cu un invertor de la un scanner (eventual cu tot cu lampa acestuia) dar pierzi facilitatile de power managemant (variatia iluminarii).

Link spre comentariu

Laptopul nu e conceput(si nici izolat)sa functioneze cu 220.Daca e unul mai vechi ,poti sa experimentezi,dar sa faci asta numai in prezenta altei persoane.Am auzit ca firma din Oradea ar avea convertoare de laptop bune si eftine...intreba-l si pe Aygun.

Link spre comentariu

Ia in calcul utilizarea unor bare din led-uri albe superflux. Am vazut pe net asa cevasi e super. Tensiunea pentru led-uri se gaseste deja in sursa monitorului iar led-urilepot fi aranjate in grupari serie-paralel convenabile.Mai sapă pe net, merita.

am invertoare recuperate pentru laptop,vreo 3 modele .functioneaza ok pt ecran de pana la 17"http://postimage.org/image/1sm1twh0/sau aici: viewtopic.php?f=59&t=65639&start=60
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări