cosmos Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Am primit un mesaj de la cineva, cum ca se poate rescrie memoria unui programator de masina de spalat, fara a fi nevoie sa scoti memoria de pe placa, gratie unui programator special. Vreau sa stiu daca e adevarat, daca da atunci unde as putea gasi asa ceva,pentru ca vrea sa cumpar asa ceva, sau unde pot deschide un subiect in legatura cu asa ceva .Va multumesc! Link spre comentariu
SASSU Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Intradevar este acel aparat nu mai retin cum ii spune este cam scump eu le dau jos si le inscriu normal cu programator ad01 . Link spre comentariu
cosmos Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 am gasit asa ceva ,dar pe astea m-as mira sa te poti conecta cu ditamai clestele, pe mine asa ceva ma intereseaza Link spre comentariu
quadrall Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 merge cu acesta , e pentru smd Link spre comentariu
cosmos Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Chiar se poate conecta la asa ceva ,pare destul de mare , iar imaginea pe care se vede smd-ul este marita cu lupa. Daca se poate ,atunci unde-l gasesc? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum