Vizitator kilowatt Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Salut.Spuneti-mi pot sa leg in paralel 2 boxe de 500w, 8 ohm avand in ele filtre pasive? Filtrele nu influenteaza banda de frecventa?merci. Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 In paralel merg puse, la legarea in serie apar probleme datorita filtrelor. Deci le poti pune fara probleme in paralel, doar sa tii cont ca impedanta echialenta a gruparii va fi de 4ohmi. Link spre comentariu
Optiplex Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 as vrea sa intreb si eu altceva , pe GOGU nu am gasit ... daca leg la 2 canale de la o statie o singura boxa merge ? ( cand fac + cu + de la 2 canale nu se ard ? ) Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Nu merge sa legi o boxa intre plusuri la canale. Ar merge chestia asta doar daca folosesti un defazor de semnal, astfel la un canal aplici semnalul normal iar la cealalta acelasi semnal dar defazat cu 180 grade, chestia asta cu defazorul se cheama legare in punte. Cauta pe forum despre defazor si ai sa te lamuresti, vei gasi si cateva scheme functionale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum