Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meniu service albatros 21r2

petreelectronic

Postări Recomandate

Salut. Am nevoie de meniu service pentru tv Albatros 21r2Procesor TDA11126PS/N3/3Memorie 24C16Cadre TDA 4863AFabricat ianuarie 2010Nu stiu ce sasiu are chinezaria asta dar are geometria data peste cap, nu are sunet si trebuie sa umblu si la AGC deoarece i-am schimbat selectorul pentru ca a fost mutilat incepand de la mufa.Va rog daca are cineva informatia aceasta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petreelectronic

6

• ionel sm

3

• FLORIN IORDACHE

2

• dan cod

2

Salut ! Ia sa incercati ca sa intrati in menu service cu MENU 6 4 8 3 sau daca nu in menu hotel cu 0 0 0 0. :da Astept raspunsul daca merg variantele astea . :dans:

Link spre comentariu

Am reusit. Dupa indelungate cautari dupa date despre acest procesor am gasit informatia despre cum se intra in meniul service.Se aduce volumul la zero, se apasa si se tine apasat Mute de pe telecomanda si se apasa Menu de pe televizor. Pentru iesire se apasa Power din telecomanda.Iata fisierul original aici:

Link spre comentariu

Meritul este al administratorului acestui forum care in urma muncii lui, avem si noi posibilitatea de a schimba informatii fara de care cateodata nu putem realiza nimic.

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări